21 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
21 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









29η μοίρα Τοξότη

Σύμβολο: Ένα παιδί που κοιτάζει τα αστέρια

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος είναι μπροστά από την εποχή του. Μπορεί ν' ανακαλύψει κάποια από τα πιο ζηλευτά φυλαγμένα μυστικά της φύσης και να είναι ο πρόδρομος της εποχής που θα έρθει ή μπορεί, επίσης, να ξαναφέρει στο φως πράγματα που έχουν ξεχαστεί και θαφτεί, ξαναζωντανεύοντας το παρελθόν. Πάντως, έχει να εκπληρώσει μια αποστολή και διαθέτει την δύναμη του χαρακτήρα και το οξύ μυαλό που απαιτούνται γι’ αυτό.



Φυσιοδίφης, μεταλλειολόγος, μηχανικός, αρχαιολόγος, ερευνητής ή ότι άλλο γίνει, είναι γεννημένος να ανακαλύψει, να εφεύρει αλλά και να... μην γίνει κατανοητός και συχνά να πολεμηθεί πικρά. Ίσως λοιπόν να υποφέρει στη ζωή του αλλά τελικά θα μπορέσει να υπερκεράσει τους σκοπέλους, ενδέχεται μάλιστα κάποια στιγμή να γίνει το πρόσωπο της ημέρας ή ακόμη και της χρονιάς.





Το απόφθεγμα της μοίρας:



«Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή» Andre Gide





Χ.Δ.





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η χρονιά που «τρέχει» από σήμερα, με τη... νύχτα να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Το να δημιουργηθεί μια νέα σχέση θα είναι μάλλον εύκολο, ωστόσο έχει σημασία το ποιόν της. Σίγουρα όλες οι εμπειρίες μπορεί να είναι χρήσιμες, ακόμη κι αυτές με «περπατημένα» πρόσωπα που η ηθική τους είναι εντελώς διαφορετική από την δική σας και διαμορφωμένη μέσα στα πλαίσια ενός... ολίγον «αμαρτωλού» τρόπου ζωής. Το θέμα είναι, αν εσείς μπορείτε να ελιχθείτε μέσα σε μια τέτοια σχέση που προσφέρει μεν δυνατές στιγμές -ιδιαίτερα σεξουαλικές- χωρίς όμως να έχει τα εχέγγυα μιας σταθερότητας. Πειρασμοί θα υπάρξουν και στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι και θα πρέπει να προσέξετε μήπως με δέλεαρ την εκπλήρωση κάποιων απωθημένων επιθυμιών σας, ανοίξετε τελικά μια «μεγάλη πληγή».





Οικονομικά



Πολύ καλή και τυχερή χρονιά, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σας. Κατά κάποιο τρόπο το χρήμα σας... κυνηγάει, ιδιαίτερα σε μορφή αποζημιώσεων, μιας κληρονομιάς και γενικότερα οποιασδήποτε παροχής σχετίζεται με τα λεφτά των άλλων. Η μόνη ένσταση έχει να κάνει με τον τρόπο που μπορεί να κερδηθούν χρήματα ή γενικότερα υλικά πλεονεκτήματα. Κάποιες από τις συναλλαγές σας δείχνουν να κινούνται στα όρια της νομιμότητας, κάτι που συνδέεται σαφώς με τον ηθικό παράγοντα και επιπλέον θα δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο.





Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved