Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/12

Σελήνη στο Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που ακροβατούσε θεαματικά ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 20/12 στις 12:34 το μεσημέρι, απλώνοντας ένα δελεαστικό στρώμα πρόκλησης.

Στις 13:15 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία εξαπλώνει προς πάσα κατεύθυνση τη διάθεση, η οποία τελικά εστιάζεται σε οικονομικές και ερωτικές επενδύσεις.

Ότι και να κάνουμε έχει έναν μυστηριακό τόνο κάτω από τον οποίο κρατάμε το ρυθμό με τόσο πάθος, που κόβουμε και να ράβουμε τις καταστάσεις στα μέτρα των επιθυμιών μας.

Η μέρα ως το βράδυ προσφέρεται για κάθε είδους συνδιαλλαγές που χρειάζονται πειθώ και λαγνεία.

Ένα μόλις λεπτό μετά τα μεσάνυχτα στις 21/12 πλέον, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει μια τελετουργική αύρα στις προθέσεις και τις επιδιώξεις μας, δημιουργώντας ένα κλίμα μέσα στο οποίο περιλαμβάνουμε κάθε εσώψυχο δικό μας και των άλλων και το ξελεπιάζουμε για να μείνει ατόφιο, το φιλέτο του πάθους.

Ιδανικό βράδυ για μια διαφορετική προσέγγιση της συντροφικής μας ζωής, αλλά και μιας βαθύτερης ψυχανάλυσης.

Στις 16:56 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το νωρίς το μεσημέρι και ως το τέλος της ημέρας, μας εξάπτει στο να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον είτε πρόκειται για συντρόφους, είτε για φίλους, είτε για συνεργάτες, είτε για συγγενικά μας πρόσωπα. Ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν στη ζωή μας, οι κινήσεις μας θα υποκινούνται από την αίσθηση του διαφορετικού. Μία ατμόσφαιρα με κεριά και απαλή μουσική για τους αγαπημένους μας, ένα ιδιαίτερο δώρο για τους φίλους μας, ένα υπονοούμενο στους συνεργάτες μας, ή μία έκπληξη για τους συγγενείς μας.

Στις 22/12 στις 11:48 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ξεκινά την ημέρα με μια αίσθηση εξιδανίκευσης των καταστάσεων, οι οποίες παύουν να έχουν εφευρετικό αέρα και παγιδεύονται σε πλασματικές εικόνες. Ο υπερχειλισμένος ρομαντισμός και η ηδυπάθεια μας οδηγούν σε πλάνη και είναι πιθανόν να απογοητευτούμε αν δεν οριοθετήσουμε το αποδυναμωμένο πλέον πάθος.

Αυτό θα συμβεί από τις 14:03 το μεσημέρι και μετά, που η Σελήνη περνάει από την υγρή δύνη της απόλαυσης του Σκορπιού, στο πύρινο ξεφάντωμα του Τοξότη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved