20 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
20 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

28η μοίρα Τοξότη

Σύμβολο: Ένα θαμπό κόσμημα

Οργανικές ευαισθησίες: Αναπνευστικό, πνεύμονες

Ερμηνεία: Ενδιαφέρον για την υγεία και τον φυσικό κόσμο, ικανότητα για επιστημονική εργασία, αγάπη για την ακρίβεια, ηθική ακεραιότητα, διαίσθηση, ταλέντο για την φυσιολογία, την χειρουργική και γενικά, την ιατρική.

Ως χαρακτήρας, ο άνθρωπος είναι μάλλον χαμηλών τόνων, ντροπαλός ή επιφυλακτικός και δύσκολα εκφράζει ευθέως την γνώμη του, όταν διαφωνεί.

Ένα πρόβλημα είναι το ότι δεν «πλασάρει» τον εαυτό του με αποτέλεσμα, οι ικανότητες και το έργο του να γίνονται αντιληπτά μόνον σε ένα στενό κύκλο προσώπων. Μπορεί μάλιστα να επιτρέπει σε κάποιους να τον προσβάλουν, χωρίς να προβάλει καμία ένσταση ή αντίσταση.

Συνολικά πάντως και όσον αφορά τα υλικά θέματα κατατάσσεται ανάμεσα στους ...τυχερούς!

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις» Ζαν Ζακ Ρουσώ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσον αφορά την κοινωνική ζωή και τις προτάσεις που θα έχετε, όλα καλά ως προς το πλήθος και την ποσότητα. Αν μάλιστα έχετε ήδη μια σχέση, μπορείτε να την εμπλουτίσετε και να την «λουστράρετε» με μια λάμψη, που έχετε ...χρόνια να δείτε! Όμως πίσω από την όποια λάμψη και τις επιτυχίες, φαίνεται να λείπουν τα βαθιά συναισθήματα και από αυτήν την άποψη μάλλον δεν θα μείνετε ευχαριστημένοι. Ειδικότερα, κάποιες σημαντικές συνεργασίες δείχνουν να εξελίσσονται μέσα από «στενωπούς» και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το πως ή το αν θα συνεχιστούν.

Θα πρέπει ωστόσο να σκεφθείτε, μήπως τελικά υπεύθυνοι για αυτό είστε εσείς και οι επιπόλαιοι χειρισμοί σας.

Οικονομικά

Στο σύνολο της πρόκειται για μια τυχερή χρονιά, τουλάχιστον σε υλικό επίπεδο. Θα υπάρξουν άφθονα «τυχερά», βοήθειες και εξυπηρετήσεις, που καλείστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη πλευρά είναι γνωστό πως «easy come, easy go» κι έτσι μπορεί τελικά να σπαταληθούν τα όποια πλεονεκτήματα ή να χαθούν εξαιρετικές ευκαιρίες. Όχι πως δεν θα περάσετε καλά αλλά η τεμπελιά, η αναβλητικότητα και οι σπατάλες ενδέχεται να «κάψουν» ουσιαστικές προοπτικές.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved