19 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα.

Παπασταύρου Λίντα
19 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27η μοίρα Τοξότη

Σύμβολο: Ο Ιώβ

Ερμηνεία: Η ενσάρκωση της υπομονής. Άνθρωπος αργός αλλά πεισματάρης κι ακούραστος, θα προοδεύσει με την επιμονή του.

Είναι σιωπηλός, κλειστός, λίγο σκυφτός και ίσως πρόωρα γερασμένος, στην κυριολεξία μια «ήρεμη δύναμη», θα αντέξει τα πάντα χωρίς να λυγίσει. Παρ' όλες τις δυσκολίες και τα βάρη που θα εναποθέσει στις πλάτες του η ζωή, είναι προορισμένος από τη μοίρα να επιτύχει.

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Ποτέ μη σκεφτείς ότι οι καθυστερήσεις του Θεού είναι αρνήσεις από το Θεό. Κρατήσου. Κρατήσου γερά. Η υπομονή είναι μεγαλοφυΐα.»

Georges-Louis Leclerc Buffon

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η δυναμική ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας είναι το κύριο χαρακτηριστικό της χρονιάς που ξεκινά από σήμερα, με τις πικάντικες πινελιές αλλά και τις επιπολαιότητες να κλέβουν την παράσταση. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας, αυτό όμως αναφέρεται κυρίως στα υλικά κέρδη και την καλοπέραση δια μέσω των σχέσεων και όχι σε κάποιον «συγκλονιστικό» έρωτα. Το πιθανότερο είναι πως η ποσότητα θα επικρατήσει της ποιότητας, με την έννοια πως θα ανοίξουν πολλές πόρτες που θα σας εξυπηρετήσουν κοινωνικά, χωρίς όμως να μείνετε ικανοποιημένοι συναισθηματικά. Εκεί ακριβώς είναι που μπορεί να προκύψουν κάποιες ...«ατασθαλίες»!

Οικονομικά

Οι προοπτικές σας είναι θετικές και η τύχη είναι με το μέρος σας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να την σπαταλήσετε μονομιάς. Οι σπατάλες είναι το κλειδί των εξελίξεων, αφού αν τις αποφύγετε θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε ουσιαστικά το πλεονέκτημα σας. Διαφορετικά, όχι μόνον δεν θα σας μείνει τίποτε στο τέλος αλλά εξ αιτίας της χαλαρότητας και των ευκολιών κινδυνεύετε να κάνετε ανοίγματα που στην πορεία θα αποδειχθούν ...ασυμμάζευτα!

Σε κάθε περίπτωση πάντως η καλοπέραση σας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη...

Γ.Ρ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved