18 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα.

18 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

26η μοίρα Τοξότη

Σύμβολο: Ένας βασιλιάς περιστοιχισμένος από αυλοκόλακες

Αποδιδόμενες τάσεις: Εμπόδια, δυσκολίες.

Ερμηνεία: Αν το ωροσκόπιο σαν σύνολο βοηθάει, ο άνθρωπος θα αποσπάσει τον θαυμασμό για το μυαλό και τις ικανότητές του αλλά θα περιβάλλεται μονίμως από άτομα «φτωχά» σε ηθικές αξίες και ανάξια του οράματος του. Και χωρίς άξιους ή στοιχειωδώς ικανούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να βρεθεί εκτεθειμένος και από ήρωας να καταλήξει «μαύρο πρόβατο». Θα πρέπει λοιπόν να φροντίζει τα περισσότερα μόνος του, αν δεν θέλει να έχει μονίμως τα χέρια του δεμένα.

Τα ίδια και στις προσωπικές του σχέσεις. Όταν μιλά, θα είναι πειστικός, κοινωνικός, αγαπητός, ελκυστικός, γοητευτικός και ακαταμάχητος στο άλλο φύλο αλλά οι τελικές επιλογές του σε πρόσωπα θα είναι από μέτριες μέχρι χείριστες.

Πάντως, παρά την κακή του κρίση στο συγκεκριμένο θέμα, έχοντας τόσα προσόντα είναι σίγουρο ότι θα φθάσει στην επιτυχία ακόμη και μέσα από αργοπορίες και δυσκολίες. Αλλά η θέση που θα κατακτήσει δε θα είναι σταθερή και ασφαλής, καθώς αυτοί που τον φθονούν δεν θα καταθέσουν τα όπλα και δεν θα ησυχάσουν, μέχρι να τον φέρουν σε μειονεκτική θέση, εκμεταλλευόμενοι φυσικά το περιβάλλον του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κι εσύ τέκνον Βρούτε;» Ιούλιος Καίσαρ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη» Κάπως έτσι αναμένεται να εξελιχθεί η επόμενη χρονιά στα αισθηματικά, αφού κουμάντο σε όλα κάνει ο σκληροτράχηλος Κρόνος. Και σε αυτήν την περίοδο των σχετικά δύσκολων εμπειριών, της μαθητείας και της... νηστείας, είναι σκόπιμο να συμπεριφέρεστε επιφυλακτικά, αφού τα πρόσωπα που σας προσεγγίζουν έχουν σκοπό να σας φορτώσουν τα προβλήματα τους. Και από μόνοι σας έχετε αρκετά, ώστε να πάρετε και των άλλων!

Προσοχή λοιπόν στα «μπλεξίματα» γιατί μπορεί να γίνουν χρόνιος μπελάς, ενώ όσον αφορά όσες ή όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα και στενοχώριες αλλά όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, αρκεί να πρυτανεύσει η κοινή λογική. Και στην περίπτωση μιας δοκιμασίας με αίσιο τέλος τα κέρδη για την ίδια την σχέση θα είναι ουσιαστικά.

Οικονομικά

Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι... Κι αυτό δεν είναι μια απλή υπενθύμιση αλλά μια επιβαλλόμενη οικονομική πολιτική, αν φυσικά θέλετε να έχετε έναν ισορροπημένο ισολογισμό, του χρόνου στα γενέθλια σας. Κάποιες εντελώς έκτακτες δαπάνες θα σας «ρίξουν» λίγο πίσω, σκεφτείτε ωστόσο τις συνέπειες αν δεν έχετε προνοήσει ώστε να εξοικονομήσετε τους αναγκαίους πόρους σε ανύποπτο χρόνο.

Για επενδύσεις και «ανοίγματα» ούτε λόγος να γίνεται, αντίθετα καλείστε να περικόψετε περιττά έξοδα και να πάρετε επιτέλους θέση απέναντι στις πλαστές ανάγκες που τείνουν να γίνουν βραχνάς.

Γ.Ρ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved