Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/12

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα με καλαίσθητη εμφάνιση και ύφος που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 18/12 στις 10:07 το πρωί.

Η αντίθεση με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 11:15 το πρωί θα μας κρατήσει σε ένταση έως το απόγευμα, κάνοντάς μας ιδιαίτερα πιεστικούς και εξαγριωμένους.

Η χαριτωμένη Σελήνη στο Ζυγό δεν δέχεται αντιρρήσεις και επαναστατεί, δίνοντας μια αδιάλλακτη στάση. Από το απόγευμα και μετά τα οξύθυμα πνεύματα καταλαγιάζουν με την επιρροή του εξαγώνου με τον Ερμή στις 19:24. Όμως παρόλο που η σκέψη γλυκαίνει, τα συναισθήματα δεν ακολουθούν, παραμένοντας έντονα και αλύτρωτα. Αυτό συμβαίνει διότι στις 21:46 το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα βγάζοντας προς τα έξω κάθε απωθημένο και κάθε πληγωμένο συναίσθημα, που δεν λέει να ανακουφιστεί.

Η ενέργεια των ημερών επιδρά καταλυτικά στην ψυχολογία όσων δεν έχουν καταφέρει να αποδιώξουν τους καημούς και τον πόνο προηγούμενων και βαθιά ριζωμένων καταστάσεων.

Στις 19/12 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στην πορεία της, δίνοντας μια θαυμάσια ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας και να συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα όσο επώδυνη και αν είναι. Αυτή την ημέρα δεν πρέπει να προβούμε σε καμία δραστηριότητα ή αντεκδίκηση, ενώ θα ήταν ευεργετικό να μείνουμε παθητικοί απέναντι σε όσα μας απασχολούν, γιατί η δράση φέρνει αντίδραση, που είναι αχρείαστη αυτό το διάστημα.

Στις 20/12 στις 8:20 το πρωί η σύνοδος με τον Κρόνο μας βρίσκει με ένα βάρος στο κεφάλι από τη συσσώρευση σκέψεων και την ευμετάβλητη διάθεση.

Στις 9:18 το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει παράλληλα, φέρνει ευχάριστες αναλαμπές με αισιόδοξες στιγμές, που είναι αρκετές να σχηματίσουν ένα χαμόγελο στα τετραγωνισμένα μας πρόσωπα. Το χαμόγελο γίνεται πιο διάπλατο από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 10:13 το πρωί. Η διάθεσή μας αλλάζει και η τάση μας γίνεται ρομαντική, άκρως καλλιτεχνική και άκρως διαισθητική.

Εκλαμβάνουμε τις καταστάσεις σαν μηνύματα από το σύμπαν και τις επεξεργαζόμαστε κάτω από την οπτική μιας ωραιοποιημένης δεισιδαιμονίας. Αυτό σημαίνει πως παύουμε να παλεύουμε με τα σωθικά μας και αποδεχόμαστε το μοιραίο σαν ένα καιρικό φαινόμενο που αναστατώνει, αλλά είναι αναπόφευκτο.

Στις 11:49 το τετράγωνο με την Αφροδίτη προχωρά ακόμα περισσότερο τις εναλλαγές της διάθεσης, προσθέτοντας και μια τάση για ξεφάντωμα και ξόδεμα συναισθημάτων και χρημάτων. Η μέρα προσφέρεται για αγορές δώρων γι αυτές τις ημέρες, στις οποίες όμως θα πρέπει να θυμόμαστε πως δεν ψωνίζουμε για να ξεσπάσουμε, αλλά για να χαρούμε πραγματικά. Το σίγουρο είναι πως πολλές τσέπες θα αδειάσουν στην κυριολεξία.

Στις 12:34 το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο Σκορπιό, συγκρατώντας μας σε όλα τα επίπεδα και χαλαρώνοντάς μας σαν αρωματικό κερί που σκορπά μια υπέροχη κατευναστική μυρωδιά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved