17 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
17 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

25η μοίρα Τοξότη

Σύμβολο: Ένα κλειδί «πασπαρτού»

Ερμηνεία: Καλοσύνη, πίστη, εμπιστοσύνη στην φιλία, εξυπηρετικός, χαρούμενος άνθρωπος με καλούς τρόπους κι ευχάριστη προσωπικότητα. Θα είναι ευέλικτος στις κινήσεις, που μπορεί επίσης να είναι αρμονικές και ακριβείς, θα έχει αίσθηση του ρυθμού και πλήθος από δεξιότητες, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της ζωής, από την τέχνη μέχρι τον χειρισμό των όπλων. Μπορεί επίσης να μιμείται τους άλλους καταπληκτικά. Αν το ωροσκόπιο βοηθάει σα σύνολο, θα υπάρχει μεγάλο ταλέντο στο θέατρο και γενικότερα στην σκηνική παρουσία.

Βέβαια, ένα αρνητικό ωροσκόπιο μπορεί να «κατεβάσει» το επίπεδο της μίμησης, να μεταστρέψει τα αθώα αστεία σε βρόμικα κόλπα ή να κυλήσει σε όλα εκείνα που συνθέτουν τον τσαρλατανισμό.

Όπως και να είναι πάντως, πρέπει να θυμάστε ότι πίσω απ' αυτά τα φανερά και συχνά εντυπωσιακά στοιχεία, κρύβεται μια ψυχή ευγενικότερη και βαθύτερη απ' ό, τι περιμένουμε. Λίγοι θα το προσέξουν...

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το να κάνεις το αντίθετο ενός πράγματος, είναι επίσης μίμηση. Είναι η μίμηση του αντιθέτου του» G.C.Lichtenberg

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσον αφορά την κοινωνικότητα σας, αυτή αναμένεται να είναι ζωηρή και μέσα στις πολλές γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι και κάποιες εξαιρετικά λαμπρές και χρήσιμες συνολικά για την ζωή σας. Επί προσωπικού ωστόσο, η χρονιά θα είναι μάλλον ανήσυχη με έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις, πιεστικά διλήμματα και επαφές με πρόσωπα εντελώς αντίθετης νοοτροπίας και διαφορετικών προθέσεων. Αν έχετε την διάθεση για περιπέτειες τότε οκ, διαφορετικά είναι σκόπιμο να υψώσετε «τείχη προστασίας» απέναντι στις προκλήσεις, χρησιμοποιώντας κυρίως την λογική σας. Γενικά, οι σχέσεις με τις γυναίκες θα είναι εξαιρετικά έντονες, είτε πρόκειται για συντρόφους-ερωμένες, είτε για ανταγωνίστριες.

Οικονομικά

Σχετικά περιπετειώδης αναμένεται να είναι η χρονιά σας και σε αυτόν τον τομέα, με κύριο χαρακτηριστικό την αστάθεια, τις διεκδικήσεις κι όσον αφορά στα επαγγελματικά θέματα, τις αλλεπάλληλες μετακινήσεις και τις αλλαγές αρμοδιοτήτων.

Το πιο «δυνατό» σας κομμάτι είναι η γνωριμία με πρόσωπα-κλειδιά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, ωστόσο είναι επίσης πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικές μεταστροφές της διάθεσης τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να θυμάστε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, οπότε οι εύκολες λύσεις που θα επιθυμούσατε απομακρύνονται. Ό, τι πετύχετε θα είναι ύστερα από προσπάθεια και συχνά μέσα από πολλές αντιξοότητες. Αυτό από την άλλη δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, ίσα-ίσα, κάθε επιτυχία θα αξίζει διπλά, αφού πέρα από το συναίσθημα νίκης, θα αποκομίσετε και μια πολύτιμη εμπειρία.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved