16 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
16 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24η μοίρα Τοξότη

Θέση απλανή αστέρα: (24 και 39') Aculeus φύση Σελήνης).

Σύμβολο: «Ένας άνδρας μπροστά στα οδοφράγματα»

Αποδιδόμενες τάσεις: Αγάπη για την ελευθερία, αναρχία, δικαστικοί

αγώνες.

Οργανικές ευαισθησίες: Νευρικό σύστημα.

Ερμηνεία

Το αίσθημα της ελευθερίας είναι τόσο δυνατό που ο άνθρωπος πραγματικά δυσκολεύεται να ενταχθεί σε οποιαδήποτε συλλογική προσπάθεια και πολύ περισσότερο σε ένα ασφυκτικό σύστημα αξιών. Οι ιδέες του είναι αιρετικές ή πολύ «προχωρημένες» για την εποχή του και το θέμα είναι πως τις υπερασπίζεται έμπρακτα και με κάθε μέσον, με αποτέλεσμα να γίνεται στόχος οργανωμένων κέντρων και συμφερόντων.

Σίγουρα χρειάζεται ένα μέτρο, ώστε οι νέες ιδέες που κυοφορεί να βρουν την εφαρμογή τους στο σήμερα και όχι ύστερα από έναν... αιώνα!

Ακραία ρομαντικός, την προσωπική του ζωή, ο άνθρωπος συνήθως την βλέπει συνυφασμένη με το ριζοσπαστικό έργο του. Η καρδιά του είναι δοσμένη στον «αγώνα» με αποτέλεσμα να θεωρείται από τους συντρόφους του αδιάφορος. Ο ίδιος θα προτιμούσε έναν «έρωτα στα χαρακώματα» αλλά αυτό είναι σίγουρα ένα «μοντέλο» που δεν απαντάται στην καθημερινότητα αλλά σε ειδικές περιστάσεις.

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Ο έρωτας και η επανάσταση είναι παράνομοι γιατί κρύβουν απροσδιόριστα μέσα τους μιαν απειλή και μιαν ελπίδα. Όταν νομιμοποιηθούν δεν υπάρχουν» Α. Πανσέληνος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αυτή είναι η «γραμμή» της χρονιάς που ακολουθεί, οπότε κι εσείς αναμένεται να μείνετε μακριά από δυνατούς έρωτες ή ισχυρά πάθη. Είτε μέσα από μια υπάρχουσα σχέση, είτε μέσα από μια καινούργια, θα μπορέσετε να βάλετε κυρίως τις υλικές βάσεις της ζωής σας, μένοντας μακριά από συναισθηματικές αναταραχές. Και είναι βέβαιο πως η ασφάλεια που θα προκύψει θα ικανοποιήσει απόλυτα τους πιο συντηρητικούς χαρακτήρες, ενώ αντίθετα θα αφήσει μια μικρή αίσθηση ανικανοποίητου στους πιο «περιπετειώδεις». Όμως κάθε πράγμα... στον καιρό του!

Οικονομικά

Η χρονιά αναμένεται να είναι αρκετά καλή και γόνιμη, προσφέροντας σας την δυνατότητα να κτίσετε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Σε αντίθεση με τις μάλλον φτωχές προοπτικές της πλειοψηφίας, το εισόδημα σας θα βελτιωθεί, αφού έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ανάλογη θα είναι και η πορεία των επαγγελματικών σας υποθέσεων, αρκεί να εμμείνετε σε μια συντηρητική πολιτική και να μην παρασυρθείτε από την «συνήθη» τακτική του ζωδίου σας να ανοίγει παράλληλα πολλά μέτωπα. Στην χειρότερη εκδοχή, θα έχετε την άνεση-πολυτέλεια να κάθεστε χωρίς να σας κυνηγούν πιεστικές υποχρεώσεις.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved