Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/12

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα λαμπερό διήμερο σαν πολυτελέστατη φωταγωγημένη έπαυλη, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου σήμερα 16/12 στις 6:00 το πρωί, για να κάνει τον απολογισμό της χλιδής.

Στις 6:55 το τρίγωνο με τον Δία ανοίγει όμορφα την ημέρα, με μια διογκωμένη διάθεση καλοσύνης, αγάπης, συγκατάβασης, πρακτικότητας και γενναιοδωρίας. Πολύ καλό διάστημα για να οργανώσουμε μια προσφορά σε αυτούς που την χρειάζονται αυτές τις ημέρες, αλλά και να τακτοποιήσουμε προσωπικές μας μνησικακίες.

Στις 13:36 το τετράγωνο με τον Ερμή μας εκνευρίζει, αισθανόμενοι ξαφνικά μια δυσφορία εκεί που τα πράγματα κυλούσαν ομαλά και ευχάριστα. Τα νεύρα που προκαλεί η όψη αναστέλλουν τις κινήσεις μας και καλό θα ήταν να αναβάλλουμε κάθε σημαντική κίνηση έως το απόγευμα.

Στις 17:55 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα κλείσει την ημέρα με τάση για κατανόηση, προσδίδοντάς μας ηρεμία και μια γερή δόση αυστηρότητας, απέναντι σε συναισθηματισμούς που δεν οδηγούν πουθενά.

Στις 17/12 πλέον στις 9:34 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη θα είναι και η μόνη όψη που θα συνοδεύσει την ημέρα. Η επιρροή της ειδικά έως το μεσημέρι δεν θα είναι ευχάριστη εφόσον από τη μία θα αισθανόμαστε την παρόρμηση για οτιδήποτε, από την άλλη δεν θα μπορούμε να μετριάσουμε τις απαιτήσεις, με αποτέλεσμα τη σύγχυση και τα ασυγκράτητα νεύρα. Λόγω του ότι η Σελήνη στην Παρθένο δεν λυγάει μπροστά στη συναισθηματική πλάνη, καλύτερα θα ήταν να μην ανακινήσουμε τίποτα ως το βράδυ, γιατί η έντονη ψυχρότητα θα εκπλήξει πολλά βλέμματα.

Στις 18/12 στις 2:48 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει αργά από το προηγούμενο βράδυ επιβεβαιώνει τον εσωτερικό διχασμό που έχουμε υποστεί και η λύση είναι να ηρεμήσουμε με κάτι χαλαρωτικό, που θα επιλέξουμε πριν κοιμηθούμε.

Στις 4:29 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν γαληνεύει την αναστάτωση και προσφέρεται σαν το καλύτερο μαξιλάρι για να ακουμπήσουμε τα πονεμένα κεφάλια μας.

Στις 10:07 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σαν φορεσιά που αλλάζει εντελώς στυλ, αλλά είναι κάπως στενή και δυσκίνητη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved