14 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
14 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

22η μοίρα Τοξότη

Θέση απλανή αστέρα: Lesath, (22 και 54'), γ΄ Σκορπιού, φύση Ερμή, Άρη.

Σύμβολο: «Άγρια διαμάχη μεταξύ δυο γυναικών».

Αποδιδόμενες τάσεις: Οξύτητα, ρίσκο, ζήλεια, δραματοποίηση

Οργανικές ευαισθησίες: Σπονδυλική στήλη.

Ερμηνεία: Ή όλα ή τίποτα! Παρορμητική προσωπικότητα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Χρειάζεται καλλιέργεια ώστε να αξιοποιήσει τα θετικά της στοιχεία και να μην παρασυρθεί από την «σκοτεινή» πλευρά του συναισθήματος. Ο έρωτας είναι συνήθως συνυφασμένος με την αίσθηση του απόλυτου κάτι που πριμοδοτεί μοναδικές σχέσεις ή εμπειρίες αλλά και αισθήματα ζήλειας ή φθόνου. Στην αρνητική εκδοχή, ο άνθρωπος τυφλώνεται από το πάθος του και αν «πέσει» σε κακά χέρια μπορεί να κολλήσει άσχημα, αφού αυτή η μοίρα φέρνει το σημάδι της ζήλιας και της καχυποψίας.

Στον αντίποδα, ο άνθρωπος στα πλαίσια μιας απόλυτης πίστης και αφοσίωσης είναι σε θέση να υπερασπιστεί σθεναρά τα αγαπημένα του πρόσωπα και να τα στηρίξει στις πλέον δύσκολες στιγμές τους, κτίζοντας έτσι σχέσεις αλώβητες απέναντι σε κάθε προσβολή.

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Η περιέργεια γεννιέται από τη ζήλια» Μολιέρος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της χρονιάς που ακολουθεί και όπως είναι φυσικό αυτό μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας αλλά και πικρής διάψευσης. Σε πρακτικό επίπεδο ενδέχεται να προκύψουν σχέσεις με πρόσωπα που είτε βρίσκονται σε απόσταση, είτε εμφανίζουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την πραγματική τους. Η ποιότητα και η εξέλιξη αυτών των σχέσεων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις προδιαγραφές του ωροσκοπίου σας και βλέποντας την θετική πλευρά, βρίσκεστε πολύ κοντά σε ένα ...θαύμα, στο να ζήσετε δηλαδή καταστάσεις που υπήρχαν μόνον στα όνειρα σας. Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να ζήσετε τις ευχάριστες στιγμές, έχοντας παράλληλα στην άκρη του μυαλού σας την βεβαιότητα πως δεν πρόκειται παρά για ένα όμορφο παραμύθι.

Και βέβαια, για κανέναν λόγο μην ανακατέψετε τα προσωπικά με τα οικονομικά!

Οικονομικά

Η «ομίχλη» που έχει απλωθεί παντού, σας εμποδίζει να δείτε την πραγματικότητα και τις προθέσεις ατόμων που κάθε άλλο παρά το καλό σας επιζητούν. Είτε από αφέλεια ή λανθασμένη κρίση, είτε εξ αιτίας μιας καλοστημένης παγίδας, κινδυνεύετε να χάσετε πολλά από τα κεκτημένα σας, γι αυτό διώξτε από το μυαλό σας την χίμαιρα ενός «θαύματος» που θα μπορούσε να σας μετατρέψει από μεροκαματιάρηδες σε κροίσους. Μακριά λοιπόν από «σωτήριες» επενδύσεις, αντίθετα θα ήταν σκόπιμο να αξιοποιήσετε την διάθεση προσφοράς σας, παρέχοντας συνειδητά υποστήριξη σε πάσχοντες.

Εξαίρεση σε όλα αυτά αποτελούν τα έσοδα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες, οι οποίες γενικότερα δείχνουν να είναι το must της χρονιάς.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved