Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 16/11

Σελήνη στο Λέοντα
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 16/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που έμοιαζε με καυτηριασμό χωρίς τοπική αναισθησία, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα σαν ανακουφιστική νοσοκόμα, σήμερα 13/12 στις 23:49 το βράδυ.

Πενήντα πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 14/12 πλέον, το τετράγωνο με τον Δία και 3’ αργότερα στις 00:58, το τρίγωνο με τον Ουρανό, επηρεάζουν ευχάριστα από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Η εξωστρέφεια και η δημιουργική διάθεση κυριαρχούν, ενώ το βράδυ προσφέρεται για κάθε είδους διοργανώσεις, από πάρτι έως ραντεβού που θα τονώσουν την κοινωνική μας πλευρά αλλά θα αυξήσουν και το κύρος μας. Προσοχή χρειάζεται στην υπερβολική τάση που δημιουργούν οι όψεις και στην υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, που αγγίζει τα όρια της αλαζονείας.

Στις 6:53 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή θα είναι η μοναδική όψη της ημέρας ως το βράδυ, η οποία θα μας στηρίξει σε κάθε μας κίνηση. Αυτή την ημέρα η κινητοποίηση προς κάθε κατεύθυνση θα πρέπει να είναι αδιάκοπη, εφόσον η επικοινωνία θα είναι άριστη και γενναιόδωρη. Άλλωστε ο Ερμής έχει γυρίσει ξανά σε ευθεία φορά και παύει να μας βάζει τρικλοποδιές.

Στις 15/12 το τρίγωνο με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 18:07 το απόγευμα, θα επηρεάζει από το μεσημέρι και ως το βράδυ κάνοντας την ημέρα μας να μοιάζει με γιορτή.

Αισθανόμαστε υπεροχή και ζωτικότητα, η ενέργεια βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και κάθε είδους επαφή, δραστηριότητα, προσπάθεια, συνδιαλλαγή, θα έχει λάμψη και γοητεία, αφήνοντας πληρότητα και χαρά.

Στις 16/12 στις 00:50 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Κρόνο επηρεάζει θετικά από το προηγούμενο βράδυ, δίνοντάς μας τον στόχο αλλά και τον τρόπο για να πετύχουμε κέντρο.

Αξιόπιστοι και επιβλητικοί, μπορούμε να πείσουμε για οτιδήποτε θέλουμε, εκπέμποντας σιγουριά και ειλικρινείς προθέσεις.

Στις 3:20 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα βρίσκει τους περισσότερους στον κυριολεκτικό ύπνο, ενώ όσοι δεν κοιμούνται αυτές τις ώρες, ας καταγράψουν όσα τους εξάπτει η φαντασία τους και ας περιμένουν να τα πράξουν από τις 6.00 το πρωί και μετά, που η Σελήνη περνάει στο μεθοδικό και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved