11 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα.

11 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19η μοίρα (°) Τοξότη

Αποδιδόμενες τάσεις: Μαχητικότητα, διανόηση.Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα προικίζει τον άνθρωπο σε δύο διαφορετικούς τομείς της ζωής, οι οποίοι τυπικά βρίσκονται κάτω από την δικαιοδοσία είτε του Ουρανού, είτε του Ποσειδώνα: Κοινωνία και τέχνη ή ιατρική. Η έννοια «κοινωνία» πρέπει να ερμηνευτεί στην πλατύτερη έννοιά της. Ο άνθρωπος θα είναι κοινωνικός, εγκάρδιος κι ευθύς, ικανός να κερδίζει πολλούς φίλους, να κάνει χρήσιμες επαγγελματικά γνωριμίες, φθάνοντας να έχει πλήθος από θαυμαστές αλλά και πολλούς εχθρούς. Ενδιαφέρεται με πάθος για τα κοινωνικά προβλήματα, συμμετέχει στους πολιτικούς αγώνες με το ζήλο του διανοούμενου και τη φλόγα του αντάρτη ή το μαχητικό πείσμα του αιρετικού.

Επίσης, αγαπά την ομορφιά και την τέχνη, έχει καλό γούστο, συχνά καλλιτεχνικό, και κλίση στη διακοσμητική. Επίσης η κλίση του στην ιατρική μπορεί να είναι σημαντική. Είναι άνθρωπος ακούραστος και πολύπλευρος. Το ωροσκόπιο σα σύνολο θα δείξει τη σταδιοδρομία που πρέπει να διαλέξει, αν και το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Το ωροσκόπιο θα μας δείξει ακόμη αν υπάρχει επαγγελματισμός ή ερασιτεχνική επιπολαιότητα, συνέχεια στις προσπάθειες ή μια σπινθηροβόλα ...σαπουνόφουσκα, άσκοπος ζήλος ή καρποφόρα ενεργητικότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ελπίζω να κερδίζω πάντοτε τη ζωή μου ασκώντας την τέχνη μου, χωρίς να απομακρυνθώ ούτε κατά μία τρίχα από τις αρχές μου, χωρίς να χρειαστεί να πω ψέματα στην ίδια τη συνείδησή μου, χωρίς να χρειαστεί να ζωγραφίσω ούτε μια πιθαμή μόνον και μόνο για να φανώ ευχάριστος και να αυξήσω τις πωλήσεις μου». Γκυστάβ Κουρμπέ

Χ.Δ.

2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει άμεσα αλλά και για τους επόμενους δώδεκα μήνες, με το «τραμπάλισμα» και τα διλήμματα να χαρακτηρίζουν την αισθηματική σας ζωή. Από τους δύο ...και τους δύο επιμένουν οι πλανήτες αλλά αυτό είναι κάτι που καλείστε να διαχειριστείτε κρίνοντας από το πόσο το αντέχετε. Από φιλοσοφικής πλευράς θα είναι μια ενδιαφέρουσα άσκηση ψηλάφησης των ορίων ανάμεσα στην ελευθερία και την ασυδοσία. Στην περίπτωση πάντως που αρνηθείτε πεισματικά να ενδώσετε στο ...κακό, το πιθανότερο είναι να βιώσετε κάτι ανάλογο από την πλευρά του συντρόφου σας.

Οικονομικά

Οι καιροί είναι δύσκολοι κι εσείς δεν ξεφεύγετε από τον κανόνα. Σύνθετα προβλήματα απειλούν να σας δυσκολέψουν όσο δεν πάει άλλο, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι «ανάσες» και οι λύσεις της έσχατης στιγμής. Το θέμα είναι πως δεν θα υπάρξει κάποια σταθεροποίηση με αποτέλεσμα η ανασφάλεια σας να κτυπήσει ...κόκκινο! Μια σωστή πολιτική θα ήταν να ποντάρετε στις υψηλές σας γνωριμίες, που αναμένεται να είναι αρκετές αυτήν την περίοδο και να προσέξετε περισσότερο τις συναλλαγές σας (οικονομικές ή επαγγελματικές) με το γυναικείο φύλο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved