Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/12

Σελήνη στον Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που βρέθηκε στο προσκήνιο απασχολώντας και επηρεάζοντας τους πάντες και τα πάντα, βρίσκεται έξω από το κατώφλι του ζωδίου του Καρκίνου σήμερα 11/12 στις 15:26 το μεσημέρι.


Εξακολουθώντας να επηρεάζει κάτω από το εκλειψιακό της φως, το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 16:40 δημιουργεί επιπλέον συναισθηματικό φόρτο, πολλή γκρίνια και συνεχές παράπονο. Δέκα λεπτά αργότερα στις 16:50 το εξάγωνο με τον Δία, το μόνο που μπορεί να κάνει έως το βράδυ είναι να διογκώσει μια φόρτιση που μοιάζει αδύνατο να τη διαχειριστούμε, ενώ πολλοί θα ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα κρίνουμε, θα συγκρίνουμε, θα αναπολήσουμε και θα παρασυρθούμε από την κυκλοθυμικότητα της Σελήνης αυτής.


Στις 12/12 στις 4:04 το πρωί, η αντίθεση με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με την ίδια ένταση παραλλάζοντας μόνο τη μορφή της. Οι σχέσεις μας με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες θα είναι τεταμένες, ενώ καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε κανένα θέμα που θα απαιτεί αντίλογο και διαπραγματεύσεις.
Ως το απόγευμα θα πρέπει να κρατήσουμε ήπια στάση σε όλους τους τομείς, αφού στις 18:08 το εξάγωνο με τον Άρη δίνει μια ανακουφιστική ανάσα. Ως το βράδυ μας επιτρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις που θα αποφορτίσουν αρκετά τις υπάρχουσες ψυχολογικές ταλαντεύσεις, αλλά η αίσθηση δεν θα πάψει να μοιάζει με αλάτι πάνω στην πληγή.


Στις 13/12 στις 6:27 το πρωί η αντίθεση με την Αφροδίτη, θα μας οδηγήσει ως το απόγευμα σε μια προσπάθεια άντλησης χαράς. Η πίεση που αισθανόμαστε ψάχνει να εκτονωθεί μέσα από παρείστικες συναντήσεις, βόλτες στα μαγαζιά, αγορές, δώρα και γενικότερο ξεφάντωμα. Το θέμα είναι πως ακόμα και μέσα από αυτή τη διαδικασία, αισθανόμαστε άβολα, γιατί λείπει ο αυθορμητισμός, αφήνοντας μόνη προτροπή τον εξαναγκασμό.


Στις 18:06 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το μεσημέρι, θα κλείσει την ημέρα με μοίρασμα ερωτηματολογίων προς τα κοντινά μας πρόσωπα, στα οποία ζητάμε να συμπληρώσουν προκειμένου να αυτό-επιβεβαιωθούμε. Η ανάγκη μας για αναγνώριση και καταξίωση στη θέση που εμείς ονειρευόμαστε, είναι κάτι που μας στενοχωρεί πολύ βλέποντάς την να αγνοείται.


Την απαισιόδοξη και κακή μας διάθεση, θα αλλάξει στις 23.49 το βράδυ η Σελήνη που περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, σαν τη ρουλέτα που στέκεται ακριβώς εκεί, όπου έχουμε ποντάρει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved