Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 30' 36" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 37' 27" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 28' 43" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 12' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 26' 50" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 45' 26" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 34' 05" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 43' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 39' 45" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 06' 59" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 19' 49" ΤΑΥΡΟΣ R

10 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18η μοίρα (°) Τοξότη

Σύμβολο: «Ένα σπίτι στην ακροποταμιά που οι όχθες της είναι τυλιγμένες σε φλόγες».

Αποδιδόμενες τάσεις: Πάθος, ακραίες καταστάσεις.

Ερμηνεία: Αγάπη για την θάλασσα, γούστο για την τέχνη. Οξύ αλλά δογματικό πνεύμα, ένας  παθιασμένος και ευέξαπτος χαρακτήρας. Ρίσκο που δημιουργεί κινδύνους, μανία. Ο άνθρωπος εδώ παθιάζεται με το υγρό στοιχείο αλλά πρέπει να περάσει μέσα από τη  φωτιά. Αν αυτό πρέπει να παρθεί κυριολεκτικά ή μεταφορικά, αν πρόκειται για  πραγματική φωτιά, συγκρούσεις φυσικές ή ηθικές, θα  φανεί από την εξέταση του Ωροσκοπίου σα σύνολο.

Όπως και να έχει η μάχη πάνω στο «καράβι» θα είναι δύσκολη και τα "καψίματα" καταλυτικά.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πώς μπορεί ο φυλακισμένος να βγει έξω, αν δεν τρυπήσει τον τοίχο; Για μένα, η άσπρη φάλαινα είναι αυτός ο τοίχος, μετακινημένος δίπλα μου» Ο κάπτεν Άχαμπ στο Μόμπι Ντικ

Χ.Δ.

2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Γενέθλια πάνω σε Σεληνιακή έκλειψη, η οποία απευθύνεται πρωτίστως στο συναίσθημα, σημαίνει μια χρονιά γεμάτη από ιδιάζουσες, ξεχωριστές και ακραίες καταστάσεις, είτε προς την κατεύθυνση του πλουραλισμού, είτε σε εκείνην του μηδενισμού. Σε αυτόν τον άξονα θα κινηθούν πάνω-κάτω οι σχέσεις και τα συναισθήματα με αποτέλεσμα ύψιστες συγκινήσεις (όχι μόνον ευχάριστες) και κυρίως έντονα διλήμματα. Ένας γάμος ή ένα διαζύγιο εκφράζουν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που «κληρώνει» για λογαριασμό σας. Όπως κι αν έχει πάντως, η ευκαιρία για να ζήσετε κάτι μοναδικό δεν πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια. Όσον αφορά γενικότερα την κοινωνική ζωή θα είναι εξαιρετικά ζωηρή με πλήθος νέων γνωριμιών.

Οικονομικά

Το μοντέλο του «όλα ή τίποτα» κυριαρχεί επίσης τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Η έκλειψη ευνοεί δραστηριότητες που γίνονται άπαξ και μπορεί να έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση κι αυτό είναι που πρέπει να κυνηγήσετε, αφού επιπλέον η πιθανότητα μιας μεγάλης διάκρισης είναι αυξημένη. Διαφορετικά αν μείνετε στα υποτιθέμενα σίγουρα ή την βολή σας, θα βλέπετε το τρένο να φεύγει και να σας εγκαταλείπει στην αποβάθρα της μιζέριας.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να φυλάξετε τα νώτα σας από την δράση ανταγωνιστών οι οποίοι δείχνουν πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο μέσον για να σας πλήξουν.

Γ.Ρ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved