9 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
9 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου -Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17η Τοξότη

Σύμβολο: «Στο άπλετο φως της μέρας, ο Διογένης κυκλοφορεί μ' ένα αναμμένο φανό ντυμένος στα κουρέλια. Στο βάθος το πιθάρι του».

Αποδιδόμενες τάσεις: Ιδιαιτερότητα, πνευματική δύναμη, προσοχή, ζέση, ρητορικό ταλέντο.

Οργανικές ευαισθησίες: Άσθμα.

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ λειτουργεί εξεζητημένα στα μάτια της κοινής γνώμης, επιλέγοντας δρόμους που κρίνονται ως ανεδαφικοί ή παράλογοι. Μπορεί να κάνει μια λιτή ζωή γεμάτη αυτοπεριορισμούς αλλά και διανθισμένη με μια διαρκή έρευνα. Ακόμη κι αν δεν θα εργάζεται με αμοιβή θα κάνει κουραστικές και χρονοβόρες δουλειές.

Είναι παράξενος και ιδιότροπος. Η ευφυΐα του δεν βρίσκει εφαρμογές στον υλικό κόσμο αλλά στον πνευματικό, γι’ αυτό φαίνεται πως κτίζει στην άμμο. Ο κόσμος μπορεί να τον λέει ανισόρροπο ή τρελούτσικο, μην μπορώντας να κατανοήσει την ανένταχτη φύση του.

Το απόφθεγμα της μοίρας:
«Η μετριότητα δεν ξέρει τίποτα πάνω από αυτήν, το ταλέντο όμως αναγνωρίζει αμέσως τη μεγαλοφυΐα» Σέρλοκ Χολμς

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αναμένεται μια ενδιαφέρουσα χρονιά, χωρίς ωστόσο καταλυτικές εξελίξεις. Από αυτήν την άποψη θα είναι εύκολο να διατηρηθεί το υπάρχον «καθεστώς» στις σχέσεις. Στον αντίποδα, όσες ή όσοι προσδοκούν σε κάτι νέο, έχουν μεν την δυνατότητα να ζήσουν μια περιπέτεια ή ένα φλογερό ειδύλλιο -ιδιαίτερα σε ταξίδι- χωρίς όμως τελικά να «δέσει» η σχέση τους. Ουσιαστικά οι βασικές προτεραιότητες είναι επαγγελματικές και οι όποιες αισθηματικές περιπέτειες, υποκινούμενες κυρίως από την ...περιέργεια δεν θα έχουν συνέχεια.

Οικονομικά

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες... Αυτή η λαϊκή ρήση ταιριάζει γάντι στις εξελίξεις της χρονιάς, η οποία χαρακτηρίζεται από μια ραγδαία «αναδιανομή» και διακεκριμένες μετατοπίσεις κεφαλαίων. Αυτό συμπεριλαμβάνει από ένα γενικό ξεπούλημα, μέχρι το ...τζακ ποτ στο τζόκερ! Φυσικά για την πλειοψηφία που απέχει από τέτοιου είδους διεργασίες, το ενδιαφέρον θα εστιαστεί σε εργασιακά κυρίως θέματα και μισθολογικές διεκδικήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να ασκηθούν για ένα μικρό διάστημα παράλληλες δραστηριότητες-εργασίες. Γενικότερα αναμένονται σχετικά αυξημένα έξοδα για ταξίδια-μετακινήσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι συγκρούσεις-διαφωνίες με μια γυναίκα θα γίνουν κεντρικό θέμα

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved