Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/12 – Πανσέληνος και έκλειψη

Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/12 – Πανσέληνος και έκλειψη

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα προετοιμάζεται σαν σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων σήμερα 9/12 στις 4:53 το πρωί.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 6:08 το πρωί, μας επηρεάζει ευχάριστα διατηρώντας μας ως το μεσημέρι σε μια εποικοδομητική εγρήγορση. Δημιουργούμε συνθήκες μέσα στις οποίες προβάλλουμε τα αιτήματά μας, διεκπεραιώνουμε εκκρεμότητες και προετοιμάζουμε το έδαφος που θα μας αποφέρει οφέλη και αναγνώριση. Η κινητικότητα όμως θα είναι έντονη και η σύγχυση δεν θα λείπει λόγω της γενικότερης πλανητικής ατμόσφαιρας, γι αυτό η προσοχή θα πρέπει να είναι μεγάλη σε κάθε τι που επιδιώκουμε. Καλό θα ήταν να κινηθούμε χωρίς να πάρουμε καμία απόφαση, απλά να ρίξουμε τα δίχτυα και να περιμένουμε.

Στις 16:06 το απόγευμα η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή επιβεβαιώνει πως τα νεύρα θα είναι τεταμένα, η ανυπομονησία μεγάλη και οι παγίδες πολλές. Η επικοινωνία θα γίνεται δύσκολα με πολλές παρεξηγήσεις, γι αυτό σε ότι κάνουμε θα πρέπει να επιστρατεύσουμε υπομονή και μεθοδικότητα, όσο δύσκολο και αν είναι.

Στις 10/12 στις 6:43 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη είναι ο αγγελιοφόρος μιας δύσκολης πανσελήνου που συνοδεύεται από έκλειψη της Σελήνης, και κορυφώνεται στις 16:36 το μεσημέρι.

Η ημέρα προβλέπεται θυελλώδης συναισθηματικά, με πολλή ένταση, ψυχική κούραση, τεταμένα νεύρα και πάρα πολλά θέματα να ξεφυτρώνουν, ζητώντας επιτακτικά να λυθούν.

Ο καλύτερος τρόπος για να γλιτώσουμε τον πονοκέφαλο και την αρνητική διάθεση, είναι να μην απαιτήσουμε απολύτως τίποτα, σε οποιονδήποτε τομέα.

Στις 11/12 στις 9:04 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο θα φέρει μια ισορροπία, ως προς την ανάγκη που μας δημιουργεί να συντονιστούμε και να κρίνουμε ακριβοδίκαια τις καταστάσεις.

Στις 12:25 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, βοηθά και αυτό όσο μπορεί στην ψυχολογική ανακούφιση, εφόσον η διαίσθηση γίνεται πολύτιμος οδηγός μας και οι ευκαιρίες για εκτόνωση μας στρέφουν σε μια άλλη πραγματικότητα.

Στις 15:26 το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου, γινόμενη πιο ευαίσθητη και πιο ευάλωτη, με αποτέλεσμα άλλο ένα φορτισμένο συναισθηματικά διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved