7 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
7 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

15η μοίρα Τοξότη

Σύμβολο: «Ένα στενό, σκοτεινό κι έρημο αδιέξοδο,

με σκόρπια σπασμένα παιγνίδια ριγμένα κάτω».

Αποδιδόμενες τάσεις: Οραματισμός, προφητεία, έλλειψη ρεαλισμού.

Οργανικές ευαισθησίες: Αναπνευστικό.

Ερμηνεία: Μια μοίρα με δύσκολη επιρροή στα θέματα που συνήθως απασχολούν τον μέσο άνθρωπο αλλά και ένα ισχυρό «αντίβαρο» στον πνευματικό κόσμο. Ο άνθρωπος μπορεί να υποφέρει από την έλλειψη πρακτικής ικανότητας, κάτι που τον εμποδίζει να τελειώσει σωστά οτιδήποτε ή να συγκεντρωθεί εποικοδομητικά σε κάτι ωφέλιμο στον υλικό κόσμο. Τα σχέδιά του θα είναι καμωμένα από ...αέρα και η ουτοπία θα κάνει τις πράξεις του να καταλήγουν στο πουθενά.

Από την άλλη πλευρά, το πλεονέκτημα του σε πνευματικά ζητήματα είναι δεδομένο και καλείται να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας για τους άλλους τις πρακτικές λεπτομέρειες. Εκεί βρίσκεται η αλήθεια του και οφείλει να την υπερασπιστεί.

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Το "όχι" που ειπώθηκε κατηγορηματικά, είναι καλύτερο από το "ναι" που ειπώθηκε μόνο και μόνο για να χαρεί κάποιος ή -το χειρότερο - για να αποφευχθούν κάποια προβλήματα» Γκάντι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Απ’ όλα έχει ο... μπαχτσές, αφού η Αφροδίτη κινείται τόσο σε αμιγώς ερωτική, όσο και σε κοινωνική-life style κατεύθυνση, έχοντας ως σκοπό να πολλαπλασιάσει τις γνωριμίες και τις όποιες προοπτικές προκύψουν από αυτές. Σε κάθε περίπτωση οι ικανοποιήσεις αναμένεται να είναι αρκετές, έστω και αν η ποιότητα δεν είναι πάντα η επιζητούμενη. Για φέτος, η ζωή είναι ένα παιχνίδι με πολλά «παράθυρα» και μπόνους σε ταξίδια, παρέες και ενθουσιώδεις παρέες. Χαλαρά λοιπόν κι όπου πάει!

Οικονομικά

Οι προοπτικές είναι θετικές, τόσο ως προς την διασφάλιση των κεκτημένων, όσο και σε σχέση με κερδοφόρες οικονομικές δραστηριότητες. Διόλου άσχημα για μια περίοδο γενικευμένης κρίσης! Το μεγαλύτερο «αγκάθι» υπάρχει στα εργασιακά θέματα, όπου η διατήρηση των ισορροπιών φαντάζει αδύνατη, αφού οι αποφάσεις παίρνονται από άλλους. Ακόμη όμως κι αν συμβεί το χειρότερο, η νέα κατάσταση που θα προκύψει έχει σαφή πλεονεκτήματα, έστω κι αν για ένα διάστημα «τρώτε» από τα έτοιμα. Λειτουργώντας χωρίς άγχος και με πίστη στις δυνάμεις σας, θα μπορέσετε, ύστερα από την «αγρανάπαυση», να κτίσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον συντονισμένο απόλυτα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved