Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 9/12

Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 9/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα μετά από τη διήμερη επίπονη αναρρίχηση, προσγειώνεται στα μαλακά βρισκόμενη έξω από το κατώφλι του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 6/12 στις 16:35 το απόγευμα.

Η σύνοδος με τον Δία στις 18:37 θα μας χαρίσει ένα ευχάριστο βράδυ με απλόχερα συναισθήματα και πολύ κατευναστικό, μέσα στο γενικότερο σκληρό κλίμα των επιρροών των εκλείψεων. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για ψυχολογική ανάπαυλα με αγαπημένα πρόσωπα, δίνοντας την ευκαιρία να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία όσα μας προβληματίζουν.

Στις 7/12 στις 5:39 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μας δημιουργεί ως το μεσημέρι την ανάγκη να ξεδιαλύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα που μας καταρρακώνουν και να τα σύρουμε σε μια γωνιά, ώστε να μπορέσουμε να κινηθούμε με σύστημα και πρακτική σκέψη.

Η συνομιλία με τον εαυτό μας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Στις 17.02 το απόγευμα κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Άρη, που μαζί με το τρίγωνο της Αφροδίτης στις 20:47, θα μας προσφέρουν ως το τέλος της ημέρας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Με αυτοπεποίθηση, τόλμη, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, κάνουμε τον απολογισμό των καταστάσεων, ενώ παράλληλα αισθανόμαστε δημιουργικοί και δραστήριοι. Η τάση μας να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στην οποία θα αισθανθούμε ασφάλεια και θαλπωρή είναι ακατανίκητη, ενώ καταπιανόμαστε με ευχάριστες δραστηριότητες, που δημιουργoύν προστατευτικό κλοιό, απέναντι σε όσα αισθανόμαστε πως μας απειλούν.

Πολύ καλό διάστημα για να διακοσμήσουμε το σπίτι, να αλλάξουμε το χώρο με διάφορες προσθήκες, να δοκιμάσουμε τη μαγειρική μας τέχνη και να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας.

Στις 8/12 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο δρόμο της, αφήνοντάς μας στο χουζούρι της Ταυρίσιας φιλοξενίας και δίνοντάς μας την ευκαιρία να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας σε ψυχολογικό επίπεδο. Μπορούμε να κάνουμε το πλάνο για οποιαδήποτε εκκρεμότητα μας πιέζει, βρίσκοντας το χρόνο να τη ρυθμίσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 9/12 πλέον στις 1:39 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενη ημέρας, αλλά καλύτερα θα ήταν να μας βρει με τις ονειροπολήσεις μας στο κρεβάτι και όχι όρθιους να σκεφτόμαστε τις αποφάσεις. Η όψη αυτή δεν προσφέρεται για λήψη καμίας απόφασης, εφόσον δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα εκείνο που χρειάζεται να είναι απολύτως σαφές.

Στις 4:53 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους φέρνοντας ένα πολύ δύσκολο συναισθηματικό διήμερο, με την πανσέληνο και την έκλειψη να μας οδηγούν σε αδιέξοδο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved