4 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
4 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12η μοίρα Τοξότη (12 έως 13)

Αποδιδόμενες τάσεις: Υλισμός, αμοραλισμός, ταξίδια, περιπέτειες.

Οργανικές ευαισθησίες: Ρευματικός πυρετός.

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα παρέχει πολλά υλικά και οικονομικά πλεονεκτήματα αλλά μπορεί επίσης να τονίζει κραυγαλέα την απληστία και τα βρόμικα, ανέντιμα κέρδη. Για τα πλούτη, ο άνθρωπος εδώ μπορεί να πατήσει επί πτωμάτων, γι αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε μια ενίσχυση με ηθικές αρχές που θα τον κρατήσουν εντός των αποδεκτών πλαισίων. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε το αποτέλεσμα μιας τέτοιας πολιτικής: Κακά κερδισμένα έχουν κακό ριζικό.

Οι λάτρεις του χρυσού μόσχου κινδυνεύουν να καταλήξουν να περιφέρονται απαξιωμένοι σαν τα τσακάλια ή να φορέσουν τελικά τον ...ζουρλομανδύα! Αν δεν υπάρξουν βοήθειες, το άτομο μπορεί να καταλήξει πλήρως απομονωμένο η περιθωριοποιημένο, ιδίως συναισθηματικά.

Απόφθεγμα της μοίρας αυτής:


«Ο πόλεμος αρχίζει όταν θέλεις, αλλά δεν τελειώνει όταν θέλεις» Μακιαβέλι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Άνεμος ανανέωσης πνέει στα προσωπικά θέματα, κάτι που φυσικά δημιουργεί... ανησυχίες σε όσες ή όσους έχουν ήδη μια σχέση, που καλούνται εκτός των άλλων να διαχειριστούν καταστάσεις ζήλειας και ακραίας διεκδίκησης. Αντίθετα για τους υπόλοιπους το μόνο ενοχλητικό που ενδέχεται να προκύψει είναι ο άκρατος παρορμητισμός που μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις του τύπου «της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη»! Το «ζύγισμα» των επιλογών λοιπόν, κρίνεται ως αναγκαίο, ιδιαίτερα όταν η άλλη πλευρά έχει απαιτήσεις μονιμότητας και δεν είναι διατεθειμένη να άγεται και να φέρεται από τα καπρίτσια κανενός.

Οικονομικά

Έστω και αν υπάρχουν προσδοκίες για το αντίθετο πολύ λίγα είναι εκείνα που εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ίδιες προσπάθειες. Οι καλές ή όχι σχέσεις με άτομα που κινούν τα νήματα και κατέχουν θέσεις κλειδιά, είναι εκείνο που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Από αυτήν την άποψη, η ευμάρεια και η επαγγελματική επιτυχία είναι συνυφασμένη με ουσιαστικές δεσμεύσεις και την ένταξη σε έναν κύκλο αλληλοβοήθειας με μάλλον αυστηρούς κανόνες. Διαφορετικά, οι όποιες πρωτοβουλίες θα βρουν απέναντι τους σκληροπυρηνικά κυκλώματα που θα δυσκολέψουν -αν δεν αποτρέψουν εντελώς- την ευόδωση τους.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved