3 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
3 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









11η μοίρα Τοξότη (11 έως 12)





Αποδιδόμενες τάσεις: Άνεση, ευκολίες αλλά και εριστικότητα, ειρωνεία, τροχαία ατυχήματα.





Ερμηνεία: Μόνο η εμβάθυνση στο ωροσκόπιο σαν σύνολο θα μας επιτρέψει να συμπεράνουμε, αν τα χαρακτηριστικά αυτής της μοίρας εκδηλώνονται σαν ελαττώματα ή σαν προτερήματα. Μπορεί να υπάρχει αγάπη για το σπίτι ή εγωιστική προσκόλληση στις ανέσεις, μια πιστότητα στις συνήθειες συνδυασμένη με μεθοδικό μυαλό αλλά και μια... τέλεια ανικανότητα του ανθρώπου που είναι αλυσοδεμένος στην καθημερινή ρουτίνα, μια αυταρέσκεια συνυφασμένη με ενεργειακό πλούτο ή βόλεμα πάνω στα έτοιμα.



Στην δεύτερη εκδοχή, η υπερβολή της λαγνείας του μπορεί να τον ρίξει σε διαφόρων ειδών φαύλους κύκλους και να εξαντλήσει την ζωτικότητά του αυξάνοντας την έμφυτη μαλθακότητά του.





Δυνατός εραστής, ο άνθρωπος αυτός μπορεί να δώσει όλη του την αγάπη στον νόμιμο σύντροφο του ή να έχει πολλούς δεσμούς ταυτόχρονα. Το μόνο χαρακτηριστικό που διαφαίνεται καθαρά είναι ότι μπορεί να βάλει στο περιθώριο άλλες επιθυμίες του για αυτόν τον σκοπό.



Μπορεί ακόμη να είναι καλός κι ευπροσήγορος στο περιβάλλον του, όμως, όταν συζητά, μπορεί να δείξει μια τάση αντιλογίας και αμφισβήτησης, που να ενοχλήσει τον συνομιλητή του.





Απόφθεγμα της μοίρας αυτής :



«Οι κοινοί άνθρωποι θέλουν μόνον άρτον και θεάματα» Γιουβενάλης





Χ.Δ.







Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα ώστε να τηρηθεί ένα μέτρο ανάμεσα στις έντονες επιθυμίες και την τήρηση των κανόνων. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή, με τα πλεονεκτήματα να σχετίζονται κυρίως με οικονομική, κοινωνική ή επαγγελματική υποστήριξη. Από την άλλη πλευρά, οι «περιπέτειες» στον χώρο της εργασίας ενδέχεται να συνδυαστούν με ίντριγκες που θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του κατά τα άλλα πολύτιμου χρόνου.





Οικονομικά



Οι προοπτικές για τους επόμενους δώδεκα μήνες είναι θετικές, αφού οι πλανήτες στηρίζουν τόσο την δυνατότητα ανεύρεσης πόρων, όσο και νέες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδη. Μεγαλύτερη εύνοια υπάρχει για όσες ή όσους απευθύνονται στο κοινό, κάτω από οποιαδήποτε ιδιότητα. Γενικότερα οι καλές δημόσιες σχέσεις -ιδιαίτερα με γυναίκες- είναι το κλειδί της επιτυχίας.





Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved