Σήμερα έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
Σήμερα έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.







10η μοίρα Τοξότη (10 έως 11)





Σύμβολο: «Ένας πίθηκος καβάλα σ' ένα λύκο»





Αποδιδόμενες ιδιότητες: Αντίληψη, ανησυχία, εξάπλωση.





Θέση απλανή αστέρα: (10μ 50') Rastaban, β΄ του Δράκοντα (φύση Άρη, Κρόνου): Συγκρούσεις, οικονομικές απώλειες, τραυματισμοί.





Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα ευνοεί μια στρατιωτική ή πολιτική καριέρα.



Δίνει όλες τις αρετές μιας ευγενικής και άφοβης καρδιάς και όλα τα ελαττώματα ενός πονηρού, κρυφού και χωρίς ηθικούς φραγμούς μυαλού. Ο άνθρωπος είναι εύστροφος αρκετά για να υπερασπιστεί τις πιο ευγενικές αιτίες, καταλήγοντας ενίοτε να μεταχειριστεί κόλπα για να υποστηρίξει μια επικίνδυνη άποψη. Δυνατές, ευνοϊκές όψεις στο ωροσκόπιο μπορεί να διαγράψουν την πονηριά, ενώ, αρνητικές όψεις να βλάψουν την ευγένεια των στόχων. Ο άνθρωπος θα έχει πολλούς φίλους, θα κάνει όμως και πολλούς εχθρούς στη ζωή του, ενώ στο τέλος μπορεί να αποτραβηχτεί εντελώς ξαφνικά από την κοινωνική ζωή.





Απόφθεγμα της μοίρας αυτής: «Με τη δύναμη της θέλησης ο άνθρωπος αλλάζει τον εαυτό του. Με τη δύναμη της αγάπης αλλάζει τους άλλους. Με τη δύναμη της σκέψης αλλάζει τον κόσμο». Ταγκόρ





Χ.Δ.







Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Γενικά, αναμένεται έντονη κοινωνική ζωή με τα κινητά και τις ατζέντες να... παίρνουν φωτιά από το «γράψε-σβήσε». Και φυσικά, μέσα στην υπερπροσφορά, μπορεί να βρεθούν και πρόσωπα με ιδιαίτερες περγαμηνές. Ενώ όμως οι δυνατότητες δημιουργίας μιας σχέσης είναι μεγάλες, θα υπάρχει μια δυσκολία στο να διατηρηθεί ισορροπημένη ή σταθερή. Κι αυτό γιατί, είτε οι πειρασμοί θα είναι έντονοι και προκλητικοί, είτε εξ αιτίας του ότι η νοοτροπία των ερωτικών συντρόφων δεν θα το επιτρέπει. Ο προβληματισμός θα είναι πιο έντονος, αν έχετε ήδη μια σχέση, αντίθετα οι ελεύθερες/οι με δεδομένη την μεγαλύτερη συγκριτικά ελευθερία κινήσεων βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα.





Οικονομικά



Οι «αρπαχτές» και τα πολλά σκαμπανεβάσματα με τις καλές στιγμές να διαδέχονται τις κακές, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό μιας χρονιάς, η οποία κατά τα άλλα διακρίνεται από μια διάθεση προσφοράς και παροχής υπηρεσιών σε πρόσωπα χρήζοντα βοήθειας. Εδώ ακριβώς κρύβεται και η παγίδα του να κάνουν «φτερά» μετρητά ή τιμαλφή, εξ αιτίας της «πειστικότητας» κάποιων επιτήδειων.



Επίσης, σε αρκετές περιπτώσεις θα απαιτηθεί αμεσότητα και τόλμη, είτε για να αντιμετωπιστούν τρέχοντα προβλήματα-επιβουλές, είτε για αξιοποιηθούν ευκαιρίες που σήμερα υπάρχουν κι αύριο όχι.





Γ.Ρ.









©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved