Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 4/12

Σελήνη στους Ιχθείς
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 4/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα μετά από μία κούρσα διανόησης και εξωστρέφειας, εστιάζει σε ένα και μοναδικό σκοπό, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 1/12 στις 16:46 το μεσημέρι.

Η άκρως ερωτική και διαισθητική απόχρωση που μας κυριεύει, γίνεται ακόμα πιο έντονη με το εξάγωνο με τον Δία στις 19:22 το απόγευμα. Η τρυφερότητα και η κατανόηση για όλους και για όλα θα μας συνοδεύσει ως το βράδυ, επιθυμώντας διακαώς να βρεθούμε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές. Η διαίσθηση θα μας οδηγεί σε κάθε μας βήμα και βάση αυτής θα λειτουργούμε ανάλογα, αλλά πάντα σύμφωνα με εκείνο που επιδιώκει η ερωτευμένη πλευρά μας με οποιονδήποτε και οτιδήποτε.

Στις 2/12 στις 4:53 το πρωί, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα προετοιμάζει το έδαφος των πανίσχυρων συναισθημάτων, που σκορπάμε σαν κομφετί τις απόκριες, με την ίδια ευχαρίστηση στο βλέμμα. Λίγο αργότερα στις 6:19 το πρωί, το εξάγωνο με την Αφροδίτη συνεχίζει την ημέρα με μια διάθεση να προσφέρουμε και να προσφερθούμε άνευ όρων, καταστρώνοντας σχέδια προσέγγισης των άλλων και σύμπτυξης των σχέσεων.

Όλο αυτό δένει με μια ακατανίκητη επιθυμία για διασκέδαση και ζεστές και ανθρώπινες συναντήσεις.

Στις 11:52 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο θα προσπαθήσει να ξεμπροστιάσει το υποσυνείδητο που φαίνεται να είναι πολύ επιρρεπές και να βάλει ένα φρένο στο υπερβολικό δόσιμο προς πάσα κατεύθυνση.

Η αλλαγή στη διάθεση τείνει να γίνει απογοητευτική, αφού στις 12:01 η αντίθεση με τον Άρη δημιουργεί εκνευρισμό, εφόσον συνειδητοποιούμε πως παίζουμε μόνοι το ρόλο μας, χωρίς ακροατήριο και χωρίς ανταπόκριση. Κάποιοι καβγάδες θα είναι αναπόφευκτοι για ορισμένους, ενώ κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν να κλειστούν σιωπηλά στον εαυτό τους.

Στις 20:05 το βράδυ κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ερμή, το οποίο μας μπλοκάρει νοητικά και συναισθηματικά, ενώ το βράδυ δεν προσφέρεται για καμία συζήτηση, κανένα σημαντικό ραντεβού και κανένα ξεκαθάρισμα. Επιπλέον η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, θα μας κάνει να μετανιώσουμε αργότερα για τις αποφάσεις και τη στάση που θα κρατήσουμε.

Στις 3/12 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη και όλη η μέρα θα έχει την Ιχθυακή πραότητα και ονειροπόληση, ψάχνοντας να βρει κάτι ή κάποιον να τις διοχετεύσει.

Ιδανική ημέρα για οποιαδήποτε χειρωνακτική εργασία, διακόσμηση, καλλιτεχνική δραστηριότητα και αφοσίωση σε μια δουλειά ή ένα σκοπό.

Στις 4/12 στις 3:53 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Κριό σαν τον φαινομενικά άξεστο σοφό, που έρχεται να κριτικάρει το υποτελειακό σύνδρομο της βασιλοπούλας που είχαμε υποπέσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved