Σήμερα έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
Σήμερα έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

Η 9η μοίρα του Τοξότη (9 έως 10)

Οργανικές ευαισθησίες: Αναπνευστικό.

Ερμηνεία: Η μοίρα έχει ξεχωρίσει τον άνθρωπο για να νικήσει τους ανταγωνιστές του και να έχει σαν αποτέλεσμα μια λαμπρή επιτυχία στη σταδιοδρομία του. Έχει ό, τι χρειάζεται για την επιτυχία: Tον τρόπο του με τους ανθρώπους, πολύπλευρο κι έξυπνο μυαλό, επιδεξιότητα και πρακτικότητα. Αν αυτά τα ειρηνικά δώρα δεν είναι

αρκετά, θα δείξει τα νύχια του, αν η περίπτωση το απαιτήσει. Οπωσδήποτε, με κάθε μέσον πρέπει να φτάσει και τα δυο: Να αποκτήσει φήμη και να κατακτήσει μια θέση μεγαλύτερη από τις πνευματικές του ικανότητες, που μπορεί να είναι μεγάλες αλλά όχι πρωτότυπες. Είτε εξ' αιτίας οικογενειακών προνομίων, είτε με επαγγελματικές κατακτήσεις, ευημερία και αγαθά πρέπει να τον συνοδεύσουν ή να τον συναντήσουν στο δρόμο του. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το Ωροσκόπιο, συνολικά.

Μεταφορικά είναι η μοίρα του Οδυσσέα.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Έκαναν την ταπεινοφροσύνη αρετή για να περιορίσουν τις φιλοδοξίες των ισχυρών και να παρηγορήσουν τους μέτριους για την κακή τους τύχη και τα λίγα προτερήματα» Λα Ροσφουκώ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ο έρωτας βρίσκεται προ των πυλών. Αναμένονται έντονες στιγμές και εξέχουσες συναισθηματικές περιπέτειες, κάτι που όπως είναι φυσικό ενδιαφέρει περισσότερο τους αδέσμευτους. Αντίθετα, οι διεκδικήσεις και οι ανταγωνισμοί θα «συγχύσουν» και θα προβληματίσουν όσες ή όσους έχουν ήδη μια σχέση και έχουν «βολευτεί» στην καθημερινότητα της.

Τα «μπερδέματα» με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της χρονιάς με τους ρόλους να μην είναι διόλου ξεκάθαροι και τις ίντριγκες να διαδέχονται η μια την άλλη.

Ειδικότερα οι άνδρες μπορεί να εξιδανικεύσουν καταστάσεις με ενδεχόμενο αποτέλεσμα την διάψευση των προσδοκιών τους, ενώ οι γυναίκες βρίσκονται πολύ πιο κοντά σε μια προσωπική ευτυχία που μοιάζει με παραμύθι.

Οικονομικά

Η χρονιά δεν θα είναι διόλου... πληκτική, αφού θυμίζει σαφάρι προς άγραν κεφαλαίων. Διεκδικήσεις, εντάσεις και συγκρούσεις είναι στο πρόγραμμα, με τις καταστάσεις να γυρίζουν «τούμπα» την τελευταία στιγμή. Στα αχνάρια του «ο τολμών νικά» μπορεί να επιτευχθούν σημαντικοί στόχοι, αντίθετα όμως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα υποτιθέμενα «σίγουρα». Καλό είναι να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, ώστε να προστατευθούν τα κεκτημένα από έξωθεν επιβουλές.

Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο για τον καθένα να υπολογίζει μόνον στις δικές του δυνάμεις και να διατηρεί πολλές επιφυλάξεις απέναντι σε «καλοθελητές» που στο πίσω μέρος του μυαλού τους κρύβουν άγνωστες σκοπιμότητες.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved