Σήμερα έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
Σήμερα έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;
1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

Η 7η μοίρα του Τοξότη (7 έως 8)

Σύμβολο: "Δυο άντρες παίζουν ζάρια".

Αποδιδόμενες ιδιότητες: Γλυπτική, τραγωδία, λογοτεχνία.

Οργανικές ευαισθησίες: Όραση, πνεύμονες, νεύρα. Κίνδυνος αεροπορικού δυστυχήματος.

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος έχει την τάση να ρισκάρει τα πάντα όταν η ίδια του η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο. Αν κερδίσει την επιτυχία, η δόξα είναι δική του, αν αποτύχει, δεν θα έχει άλλη ευκαιρία γιατί θα έχει γκρεμίσει όλες τις γέφυρες. Συνήθως, η τύχη του χαμογελά γιατί έχει εμπιστοσύνη στην εύνοιά της. Το ωροσκόπιο ως σύνολο θα

δείξει τι είδους άνθρωπο έχουμε. Αυτόν που ριψοκινδυνεύει σε σημαντικά θέματα ή ένα τυχοδιώκτη ή τζογαδόρο που φέρνεται απερίσκεπτα;

Σε ένα -όχι και τόσο- ευνοϊκό ωροσκόπιο, ο άνθρωπος δεν πρέπει να επαναπαύεται στο χαμόγελο της τυφλής θεάς γιατί θα τον κυνηγά η αποτυχία. Θα χρειαστεί τότε να κάνει τις πιο ταπεινωτικές και κουραστικές εργασίες. Ακόμη και τότε, η ζωντάνια και η επιθυμία του θα μείνει αλώβητη και η πίστη του στην τύχη του ακλόνητη. Αυτή η αισιοδοξία του χαμένου και το κέφι, μπορούν ν' απλωθούν γύρω του σαν άγρια φλόγα και να πάρει μια δουλειά που μόλις θα τον συντηρεί, περιμένοντας τη ρόδα της Τύχης να γυρίσει γι' άλλη μια φορά.

Απόφθεγμα της μοίρας αυτής: «Εάν πηδάς σ' ένα βαθύ πηγάδι η μοίρα δεν είναι υποχρεωμένη να σε βγάζει απ' εκεί.» Richard Buckminster Fuller

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Καλή και γόνιμη περίοδος για σύναψη σχέσεων με κοινωνικές-οικονομικές προοπτικές, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται η συναισθηματική ποιότητα τους. Σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο αναμένονται ...τρικυμίες, δηλαδή έντονα βιώματα, παθιασμένες σχέσεις και αδυναμία ελέγχου των ενστίκτων.

Οικονομικά

Συνολική βελτίωση, θετικές προοπτικές-τυχερά. Κέρδη από απώλειες τρίτων, αποζημιώσεις, κληρονομιές. Ζητείστε και θα έχετε!

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved