Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/11

Σελήνη στον Αιγόκερω

 

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα ανανεωμένη και δροσερή, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω, σήμερα 27/11 στις 5:05 το πρωί.


Το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 6:15 και λίγο αργότερα η σύνοδος με την Αφροδίτη στις 6:27 το πρωί, κάνει την είσοδό της να μοιάζει με εξτρεμιστή, που τελικά συγκινείται από την ιδιαίτερη ομορφιά του χώρου και ξανασκέφτεται τις προθέσεις του.


Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο θα κυμαίνεται και η διάθεσή μας, ξεκινώντας το πρωινό μας με επαναστατική διάθεση η οποία κοντράρεται μπροστά στην τρυφερότητα που προκαλείται σκεφτόμενοι καλύτερα τα γεγονότα. Η τάση μας να ξεσπαθώσουμε, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας ή τις φιλοδοξίες μας, κοντοστέκεται μπροστά στην ανυποψίαστη στάση των άλλων, που μας φαίνονται ξαφνικά σαν πρόβατα μπροστά σε σφαγή, την οποία δεν θα μπορέσουμε τελικά να επιτελέσουμε.


Λίγο αργότερα στις 8:02 το πρωί, το τρίγωνο με τον Δία, όχι μόνο δεν μας αφήνει να συνεχίσουμε με πολεμική διάθεση, αλλά μας εξάπτει τη γενναιοδωρία, αποφασίζοντας να λύσουμε τα θέματα που εξακολουθούν να μας απασχολούν σε άλλο τόπο και χρόνο.


Η αλήθεια είναι πως νιώθουμε διχασμένοι, αλλά τα αισθήματά μας παραμένουν ιδιαίτερα έντονα και αλύτρωτα.


Αυτό θα γίνει περισσότερο φανερό με τη σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 15:26 το μεσημέρι, η οποία διατηρεί τις ανασφάλειές μας και τα απωθημένα χωρίς παράλληλα να καταφέρνουμε να ξεσπάσουμε. Ακόμα και αν προκαλέσουμε μία συζήτηση ή ανοίξουμε τα χαρτιά μας στους άλλους δεν θα μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τον λαβύρινθο των συναισθημάτων μας.


Στις 18:23 το τρίγωνο με τον Άρη κλείνει την ημέρα χαρίζοντάς μας μια υπέροχη ευελιξία, η οποία παίρνει την πρωτοβουλία για την πιο σωστή συμπεριφορά, που είναι η χρονική μετάθεση μιας προαποφασισμένης δίκης.


Στις 28/11 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα χωρίς να δράσουμε παρορμητικά, ενώ όλη η ημέρα καταναλώνεται σε αιχμηρό χιούμορ που υπονοεί πολλά.


Στις 29/11 στις 1:01 το πρωί, το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει το προηγούμενο βράδυ, μας φέρνει μελαγχολία και μια απόμακρη διάθεση, που τείνει στην εσωτερική απομόνωση προκειμένου να ξανακοιτάξουμε τους στόχους μας.


Στις 9:02 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σαν διανοητική σφεντόνα, που βρίσκει το κέντρο των αποφάσεων, διαμορφώνοντας την έκβασή τους.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved