Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/11

Σελήνη στον Τοξότη – Νέα Σελήνη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα απόλυτα μυστικιστικό διήμερο, ετοιμάζεται για την καινούργια επεισοδιακή φάση της, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 25/11 στις 3:58 το πρωί.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 5:09 το πρωί, ανοίγει το δρόμο σε ένα συναρπαστικό διήμερο, γεμάτο ένταση, πρωτότυπη δραστηριότητα και αισιοδοξία, απέναντι σε κάθε τι δυσοίωνο.

Στις 8:10 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο, σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη Nέα φάση της Σελήνης, αφού συνοδεύεται και από μερική έκλειψη Ηλίου.

Η διάθεσή μας θα είναι παρόμοια με εκείνου, που ξεκινάει μια πτώση με αλεξίπτωτο.

Αγωνία, ανησυχία, περιέργεια, ελπίδα, συγκρατημένος ενθουσιασμός, όλα αυτά μας κυριεύουν και πάνω από όλα μας προτρέπουν για καινούργια ξεκινήματα.

Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε καινούργιο βήμα, συνδιαλλαγές, σημαντικά ραντεβού, υπογραφές και γενικότερα ξεκαθαρίσματα. Η προσοχή αυτή γίνεται επιβεβλημένη μετά το μεσημέρι, εφόσον στις 15:06 κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που ως το βράδυ, θα δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις.

Η γενικότερη ψυχολογία που θα επικρατεί είναι εκείνη της δράσης, μιας δράσης που δεν μπορεί να περάσει μέσα από λογικά φίλτρα, αλλά είναι ενστικτώδης, αυθόρμητη και επιτακτική.

Όταν βρεθεί το οποιοδήποτε εμπόδιο που θα την ανακόψει, παρόλη την τάση να το φιλοσοφήσουμε, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θυμός και επιμονή.

Ο απολογισμός θα έχει γίνει έως το μεσημέρι της επόμενης ημέρας 26/11 στις 12:02 το μεσημέρι, όπου κορυφώνεται η σύνοδος με τον Ερμή.

Η σύνοδος αυτή μας επηρεάζει από το πρωί δημιουργώντας την έντονη επιθυμία να συζητήσουμε ότι μας απασχολεί με τους άλλους, να το μοιραστούμε, να κρίνουμε, να πλατειάσουμε, να ξεφύγουμε και γενικότερα να εκφράσουμε τις σκέψεις μας με αρκετά φευγάτο και πρωτότυπο τρόπο.

Στις 21:13 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, θα κλείσει την ημέρα με μια σφοδρή επιθυμία για διασκέδαση με φίλους, ψυχαγωγία, δίψα για καλλιτεχνικά δρώμενα και γενικότερα οτιδήποτε εμπεριέχει κοινωνική λάμψη και αλισβερίσι.

Σε αυτή την όμορφη και θεατρική διάθεση, θα συνεισφέρει ακόμα περισσότερο το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 2:06 το πρωί της 27/11, αλλά επηρεάζει καθοριστικά το προηγούμενο βράδυ.

Λίγο πριν λοιπόν η Σελήνη περάσει στον αυστηρό και συγκρατημένο Αιγόκερω στις 5.05 το πρωί της 27ης/11, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια Τοξοτίσια Σελήνη, που επιμένει να μας κρατά ζωντανούς και εύθυμους, όταν όλα γύρω κλονίζονται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved