Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/11

Σελήνη στο Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα με προσεκτικό βήμα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού σήμερα 23/11 στις 3:59 το πρωί, με ένα μεταμεσονύχτιο pas de chat, που χαρακτηρίζει την αθόρυβη πρόθεσή της.

Στο μυστηριακό περιβάλλον του Σκορπιού, η Σελήνη δεν θα αναλωθεί σε πολλές πλανητικές συναντήσεις, προσφέροντάς μας συνθήκες σωματικής και ψυχικής χαλάρωσης, προετοιμάζοντας το έδαφος της νέας φάσης της, σαν γαλήνη πριν την καταιγίδα.

Στις 7:25 το πρωί η αντίθεση με τον Δία ξεκινά την ημέρα με μια εντελώς ασυνήθιστη διάθεση, η οποία δεν χωρά συχνά στους πεζούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η τάση μας είναι να κάνουμε τις δουλειές μας με μια αίσθηση ευλάβειας, διοχετεύοντας την ενέργειά μας οπουδήποτε χρειαστεί, χωρίς την παραμικρή βιασύνη και με παντελή έλλειψη ανησυχίας και άγχους. Αυτή η διαδικασία μας γεμίζει ενέργεια την οποία χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε και κάποιες άλλες πλευρές του μηχανισμού μας.

Στις 13:30 και 4’ αργότερα στις 13:34 τα παράλληλα εξάγωνα της Σελήνης με Άρη και Πλούτωνα, όχι μόνο επιβεβαιώνουν την πρωινή αίσθηση, αλλά την ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο. Η επιρροές αυτές μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία, να έρθουμε κοντά στον εσωτερικό εαυτό μας και να μείνουμε σε μια εσωτερική κατάσταση ως το βράδυ, αντιλαμβανόμενοι διαφορετικά την καθημερινότητα.

Το διάστημα είναι ιδανικό για να διαβάσουμε ένα βιβλίο με πνευματικό περιεχόμενο, να μάθουμε να ρίχνουμε τα χαρτιά, να χρησιμοποιήσουμε αιθέρια έλαια στο σπίτι, αλλά και να κάνουμε ένα μασάζ στο σώμα μας, να μαγειρέψουμε μια αγιουρβεδική συνταγή, να διαλογιστούμε, να ενημερωθούμε για οτιδήποτε συμβάλει στην ευεξία του νου, ακόμα και να αρχίσουμε μαθήματα yoga, ή ψυχανάλυσης.

Το ευεργετικό αυτό διάστημα, θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα που η Σκορπίσια Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες αφήνοντάς μας στην απόλυτη ηρεμία της αυτογνωσίας.

Στις 25/11 στις 1:04 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, αναπτύσσοντας έναν υπέρμετρο ρομαντισμό ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί εποικοδομητικά, χωρίς να μας βυθίσει στη δύνη του χασίματος.

Στις 3:58 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη αναπτύσσοντας τη νέα φάση της, γινόμενη μάρτυρας της προτελευταίας έκλειψης του χρόνου, ενώ το ειδυλλιακό σκηνικό αλλάζει άρδην.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved