Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/11

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα μετά από συνεχείς εκλογικεύσεις και μεταμεσονύχτια κούραση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 21/11 στις 3:17 το πρωί.

Η αντίθεση με τον Ουρανό που κορυφώνεται λίγο αργότερα στις 4:35 το πρωί, θα ξεκινήσει την ημέρα επηρεάζοντάς την με μια αλαζονική διάθεση, που μας δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μία επιζητάμε να βρούμε μια χρυσή τομή, αλλά η επαναστατική μας διάθεση δεν μας αφήνει να ξεχωρίσουμε το δίκαιο από το άδικο, εμπλέκοντας τους εαυτούς μας σε διαπληκτισμούς με άκαμπτη στάση.

Ο εκνευρισμός που αισθανόμαστε θα γίνει εντονότερος όσο προχωρά η ημέρα, αφού στις 13:04 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δυσχεραίνει τις καταστάσεις.

Το κλίμα θα είναι βαρύ και αρνητικό και οι ώρες αυτές δεν προσφέρονται για καμία συναισθηματική εμπλοκή, που θα δημιουργήσει τύψεις, ενοχές και εσωτερικές συγκρούσεις. Το μέγεθος της επιμονής είναι μεγάλο, παρόλο που η διπλωματική διάθεση θα προσπαθεί να λειτουργήσει σαν πυροσβέστης μπροστά σε μια πυρκαγιά.

Ως το βράδυ η διάθεσή μας θα είναι βαριά και η καταπίεση που θα αισθανόμαστε, θα προσπαθεί να βρει διέξοδο καταπιέζοντας τους άλλους.

Στις 22/11 στις 11:39 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή γλυκαίνει την πίκρα, φέρνοντας αρμονία και καλοπροαίρετη διάθεση, έτοιμη να δώσει τόπο στην οργή.

Ετοιμόλογοι, ευφυείς και ευπροσήγοροι μπορούμε να κινηθούμε αξιοθαύμαστα ως το απόγευμα σε οποιοδήποτε επίπεδο, ειδικά εάν υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν.

Στις 19:43 το απόγευμα η σύνοδος με τον Κρόνο φέρνει απαισιοδοξία και αμφιβολίες, αλλά στις 20:30 το εξάγωνο με την Αφροδίτη προλαβαίνει κάθε πεσιμιστική διάθεση.

Το διάστημα είναι ιδανικό για να βγούμε από το σπίτι, να συναντηθούμε με φίλους, να διασκεδάσουμε και να ξεδώσουμε. Ακόμα και αν μείνουμε σπίτι, αν ασχοληθούμε με μια ευχάριστη δραστηριότητα, θα ξεφύγουμε από τον κίνδυνο της μελαγχολίας που καραδοκεί.

Ότι έχει σχέση με αισθητική και καλλωπισμό θα αποδειχθεί ευεργετικό.

Στις 23/11 πλέον στις 1:04 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που θα επηρεάζει όλο το προηγούμενο βράδυ, θα αποδειχθεί άκρως ευεργετικό, εναρμονίζοντας τη διάθεση και την ψυχολογία μας σαν ένας καθαρτικός διαλογισμός. Κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα ευνοείται στο έπακρον, αφήνοντας μια όμορφη αίσθηση.

Στις 3:59 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό για ένα πολυπόθητο ψυχολογικό spa.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved