Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/11

Σελήνη στον Καρκίνο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη





katerinanew1.jpg








































Η μυστήρια γυναίκα με ζεστή και νοσταλγική διάθεση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του αγαπημένου της περιβάλλοντος του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα 14/11 στις 9:20 το πρωί.

Κάτω από την επιρροή του τετραγώνου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 11:07, η μέρα προβλέπεται να αρχίσει ανταριασμένη και με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση.

Παρόλο που λίγο αργότερα στις 12:28 κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Άρη, η υπερένταση θα είναι έκδηλη για αυτό και οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σε όλα τα επίπεδα. Οι επιθυμίες μας θα ξεχύνονται σαν αστείρευτο νερό πηγής και οι πρωτοβουλίες μας θα οδηγήσουν στην ικανοποίηση, μόνο αν δεν τις πίνουμε αχόρταγα.

Στις 15:21 το μεσημέρι το εξάγωνο με το Δία προσθέτει στην υπερδιέγερση που μας χαρακτηρίζει μια υπερβολική χροιά, με αποτέλεσμα ο παρορμητισμός να πρωτοστατεί.

Χρειάζεται προσοχή και σύνεση στις επιδιώξεις μας, ακόμα και αν σε ότι κάνουμε έχουμε την κατανόηση και τη συγκατάβαση των άλλων.

Στις 20:27 το βράδυ όμως, κορυφώνεται η αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που επηρεάζει την ευνοϊκή κατάσταση. Ξαφνικά θα συνειδητοποιήσουμε πως ότι κάνουμε έχει συγκεκριμένο λόγο, που αιτείται προς μια συγκεκριμένη συναισθηματική απολαβή.

Τα συναισθήματά μας αρνούνται να αλλάξουν βαγόνι τη στιγμή που προειδοποιούμαστε πως αυτό που βρισκόμαστε πρόκειται να εκτροχιαστεί.

Το πάθος και η εμμονή θα χαρακτηρίζουν τις σκέψεις και τις κινήσεις μας, ενώ ο ψυχαναγκασμός θα κλείσει την ημέρα με μια δυσάρεστη ανάμνηση.

Στις 15/11 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη και μας αφήνει να χαλαρώσουμε και να αφουγκραστούμε τις καταστάσεις μέσα από το φιλόξενο περιβάλλον και τη θαλπωρή του ζωδίου.

Στις 16/11 στις 6:04 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ήλιο βοηθά στο να ξεκινήσει η μέρα με αρκετή ζωντάνια, εσωτερική δύναμη και λάμψη, ώστε να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το τετράγωνο με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 7:22.

Ως το απόγευμα, θα έχουμε περάσει από πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις, ενώ η φύση αυτής της Σελήνης θα μας δημιουργήσει τάσεις απομόνωσης και μελαγχολίας.

Στις 18:17 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Λέοντα, σαν μια περιήγηση σε επιβλητικό αρχονταρίκι, που απελευθερώνει την ματαιοδοξία μας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved