Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/11

Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα φωτισμένη και λαμπερή μετά από τη χθεσινή πανσέληνο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα 11/11 στις 22:10 το βράδυ.

Λίγα λεπτά αργότερα στις 22:50 το τετράγωνο με τον Άρη έχει ήδη ξετυλίξει την ένταση, αισθανόμενοι εκνευρισμό και πίεση και μια υπερένταση που μας κάνει υπερκινητικούς και ανήσυχους.

Στις 12/11 πλέον, 6 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με τον Ουρανό βοηθάει στη διασαφήνιση της υπερέντασης, η οποία βρίσκει διέξοδο σε μια ασχολία, που μπορεί να είναι από μία δουλειά στο σπίτι, έως μια παρτίδα σκάκι με το σύντροφό μας.

Η ενεργητικότητα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να μη μας σπρώχνει στα κρεβάτια μας για ύπνο, αλλά μας δίνει πολλές ιδέες για να εκτονωθούμε.

Σχεδόν όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με υπερδιέγερση και επικοινωνιακή διάθεση, εφόσον η Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες στο διάβα της, αφήνοντάς μας την ευκαιρία να ενεργήσουμε προς όφελός μας μέσα από συνεχείς επαφές.

Αυτή η κατάσταση θα ισχύσει έως τις 23:21 το βράδυ που κορυφώνεται η αντίθεση με τον Ερμή. Από το απόγευμα θα αρχίσουμε να νιώθουμε νευρικότητα και καλό θα ήταν οι επαφές και οι συνδιαλλαγές μας να έχουν τελειώσει ως εκείνη την ώρα, που η ασυνεννοησία και η τάση για διαπληκτισμούς θα ακυρώσουν την καλή εικόνα και διάθεση.

Στις 13/11 πλέον στις 00:15 το βράδυ έρχεται και η αντίθεση με την Αφροδίτη για να μας υπενθυμίσει πως ο εξαντλητικός ρυθμός μας έχει κουράσει και τους άλλους, αλλά και εμάς τους ίδιους. Παρόλα αυτά η τάση μας για διασκέδαση, επικοινωνία και κοινωνικό αλισβερίσι, παραμένει ακατανίκητη.

Με το ίδιο μοτίβο θα συνεχίσει η Σελήνη και αυτή τη μέρα, που ως το βράδυ στις 21:23 δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη, μέχρι να βρεθεί σε τρίγωνο με τον Κρόνο.

Από αργά το μεσημέρι θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε έναν εφησυχασμό, σε ότι αφορά τις αμφιβολίες που νιώθουμε για τις καταστάσεις και τις συναναστροφές μας με τους άλλους.

Η ευθύνη που μας διακατέχει απέναντι σε ότι καταπιανόμαστε, μας καθιστά αξιόπιστους και δίκαιους.

Στις 14/11 στις 5:42 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ξεκινά την ημέρα με ρομαντική διάθεση που επικοινωνούμε μέσα από την εμφάνισή μας, αλλά και από την εξωτερική μας συμπεριφορά.

Στις 9:19 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου για ένα συναισθηματικό κονσέρτο που μεταπηδά συνεχώς από adagio σε allegro και τούμπαλιν.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved