Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/11

Σελήνη στον Ταύρο (Πανσέληνος)
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα με βήμα σταθερό και αποφασιστικό και ύφος επίμονο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου σήμερα 9/11 στις 9:49 το πρωί.

Αφήνοντας την έξαλλη και ενθουσιώδη διάθεση, σκύβουμε με προσήλωση σε όσα έχουμε ανάγκη, προσπαθώντας να διασφαλίσουμε όσα θεωρούμε δεδομένα.

Η διάθεσή μας ως το απόγευμα θα μοιάζει με εκείνη του μέρμηγκα στο γνωστό παραμύθι, που κοπιάζει να μαζέψει τα αγαθά του.

Η σύνοδος με το Δία που κορυφώνεται στις 17:19 μας δημιουργεί μια πληθωρική αντιμετώπιση των καταστάσεων, ενώ η συμπεριφορά μας έχει χαρούμενους και αισιόδοξους τόνους.

Παράλληλα, αισθανόμαστε τυχεροί και πως τα πράγματα για κάποιο ακαθόριστο λόγο κυλάνε αβίαστα υπέρ μας. Κάθε συνδιαλλαγή αυτό το διάστημα είναι ευχάριστη και ικανοποιητική, ενώ οι προσπάθειές μας σε όλα τα επίπεδα αποδίδουν άψογα.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο, με το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 21:08 το βράδυ.

Η μέρα κλείνει με μια αίσθηση πληρότητας, ενώ έχουμε καταφέρει με τον τρόπο μας να πάρουμε τις διαβεβαιώσεις που χρειαζόμαστε, σε όλους τους χώρους που κινούμαστε.

Στις 10/11 η Σελήνη διαβαίνει στα πλανητικά μονοπάτια χωρίς να συναντά κανέναν άλλο πλανήτη, μέχρι τις 22:17 το βράδυ που βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο, ακτινοβολώντας μέσα από μία αρκετά καθησυχαστική Πανσέληνο.

Όλη η μέρα θα βρίσκεται κάτω από την επιρροή της, με κύριο χαρακτηριστικό την πρακτική και μεθοδική σκέψη αλλά και προσφορές. που απαιτούν οπωσδήποτε ανταλλάγματα.

Στις 11/11 η Σελήνη προχωρά και πάλι μόνη έως τις 18:27 το απόγευμα, που βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Οι ευκαιρίες που έχουμε για οποιαδήποτε ανασκόπηση και απολογισμούς κάθε είδους, είναι τα δώρα αυτής της Πανσελήνου.

Λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Ταύρου η αίσθηση από την όψη με τον Ποσειδώνα, είναι πως δεν πρέπει να δώσουμε υπερβολική σημασία στα τεκταινόμενα, αλλά να τα ξαναδούμε με μια δεύτερη ματιά, λόγω του ότι η πλάνη δελεάζει το υπερχειλισμένο μας συναίσθημα.

Στις 22:10 η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους, σαν γενναίο φιλοδώρημα μετά από ένα χορταστικό γεύμα.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved