Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/11

Σελήνη στους Ιχθύες
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα εγκαταλείπει το σοφιστικέ της ύφος με τις διαπεραστικές ματιές και φορώντας το ονειροπόλο βλέμμα της, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 4/11 στις 9:19 το πρωί.

Στις 14:01 το μεσημέρι, κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί, δημιουργώντας μια ευμετάβλητη διάθεση, σαν άδειο ρούχο που είναι έτοιμο να σωριαστεί όπου βρει. Οι αποφάσεις μας δεν βρίσκουν τρόπο να παρθούν, ενώ αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω, με μια ανησυχία που επεκτείνεται σε όλους τους τομείς.

Στις 14:33 ακολουθεί το τετράγωνο με την Αφροδίτη που εστιάζει τη σκέψη στις αισθηματικές μας εκκρεμότητες, δημιουργώντας προβλήματα. Η επιθυμία μας να ξεκαθαρίσουμε τις ανάγκες μας, χρειάζεται τη στήριξη των άλλων, την οποία πλάθουμε στη φαντασία μας και σχηματοποιούμε, με αποτέλεσμα την σπατάλη ενέργειας σε άσκοπες εξιδανικεύσεις. Το διάστημα αυτό χρειάζεται προσγείωση και εγκράτεια, εφόσον είμαστε έτοιμοι να υποκύψουμε σε κάθε πειρασμό, γεγονός που μας βγάζει έξω από τα νερά μας.

Στις 17:55 το εξάγωνο με το Δία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού διογκώνει το συναίσθημα, προσφέροντας τους εαυτούς μας σχεδόν υποτακτικά, ενώ δεν αναγνωρίζουμε τους δήμιους που καραδοκούν.

Στις 20:05 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα κλείσει την ημέρα βάζοντάς μας σε μια πολύτιμη περισυλλογή, αναμετρώντας τις ψυχολογικές μας δυνάμεις ως προς το σκοπό.

Αυτή η κίνηση θα έχει αποτέλεσμα, το οποίο θα εκφράσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 5/11 στις 10:04 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει ως το μεσημέρι, ξεκινά την ημέρα με μια αίσθηση σιγουριάς και αισιοδοξίας, βάζοντας και πάλι τη φαντασία σε πρώτο πλάνο, αλλά αυτή τη φορά η πραγματικότητα κάθεται στο ίδιο τραπέζι, απολαμβάνοντας μαζί μια ερωτική συνεύρεση.

Η στάση και η συμπεριφορά μας ανταμείβουν τις επιδιώξεις μας, ενώ δεχόμαστε μια επιβράβευση στη δουλειά, ή μία έκπληξη από τους αγαπημένους μας.

Ως το βράδυ, αλλά και έως το επόμενο βράδυ της 6/11 στις 21:03 που η Σελήνη θα μπει στον Κριό, δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας με μια γλυκιά αίσθηση, σαν να λικνιζόμαστε σε στρώμα θαλάσσης σε μια γαλήνια θάλασσα.

Μετά από αυτό το άκρως ενστικτώδες και διαισθητικό 24ωρο, η Σελήνη στον Κριό, έρχεται σαν σειρήνα, που μας καλεί σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved