Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/10

Σελήνη στον Τοξότη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerinanew1.jpg








Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα καυτό διήμερο με συναισθηματικές εκρήξεις και μπόλικη αναστάτωση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 28/10 στις 17:46 το απόγευμα.

Η ανάλαφρη φύση αυτής της Σελήνης καλμάρει τη διάθεση χωρίς να την κάνει υποτονική, ειδικά με το τρίγωνο του Ουρανού που ακολουθεί στις 19:57.

Η δημιουργική, ενθουσιώδης και προτρεπτική διάθεσή μας, υπόσχεται ένα ευχάριστο βράδυ, στο οποίο αφηνόμαστε σαν έφηβοι σε συναυλία. Έχουμε την τάση να φιλοσοφήσουμε τις καταστάσεις και να γίνουμε ανεχτικοί και ευπροσήγοροι απέναντι στους άλλους.

Στις 29/10 η Τοξοτίσια Σελήνη αλωνίζει μόνη της στα πλανητικά μονοπάτια, συνεχίζοντας να μας κρατάει μια υπέροχη συντροφιά, μέσα στην οποία χαλαρώνουμε και οργανώνουμε τη ζωή μας σύμφωνα σαν πρόσκοποι που δραστηριοποιούνται ατάραχοι και χαρούμενοι.

Στις 30/10 πλέον στις 5:18 το πρωί, το εξάγωνο με τον Κρόνο επηρεάζει τις πρώτες πρωινές ώρες δημιουργώντας την αίσθηση του απόλυτου συντονισμού με τα γεγονότα και μια τάση να τα αφομοιώσουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε.

Λίγο αργότερα στις 8:03 το πρωί, το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ως το μεσημέρι, μας ξεσηκώνει ευχάριστα, σκεφτόμενοι πώς θα περάσουμε την ημέρα μας ικανοποιητικά, σχεδιάζοντας συναντήσεις, βόλτες και δραστηριότητες, αναλαμβάνοντας παράλληλα πρωτοβουλίες για κάτι συναρπαστικό.

Στις 15:29 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται να προσθέσει άλλη μια διαφορετική, αλλά εξίσου ευχάριστη και ενδιαφέρουσα νότα.

Κατανοούμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον οποίο διαίσθηση και φαντασία, ενώνονται για να εκτονώσουν κάθε εσωτερικό βάρος, το οποίο αποβάλλουμε αυτό το διήμερο.

Στις 18:40 η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, για να σηματοδοτήσει ένα μίνι συναισθηματικό Βατερλό, το οποίο θα ανατρέψει τις φιλοδοξίες μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved