Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/10

Σελήνη στο Σκορπιό – Νέα Σελήνη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα φοράει τα πιο ελκυστικά της ρούχα και με σαγηνευτικό ύφος, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα στις 18:09 το απόγευμα.

Στις 22:55 το βράδυ η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη που προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, κάτω από το βάρος της γενικότερης πίεσης που ασκείται σε όλους.

Οι προσωπικές επαφές θα είναι έντονες, κρύβοντας κάτω από την ελκτική τους εμφάνιση ένα μαστίγιο, που θα χρησιμοποιηθεί είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα.

Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών, μπορούν να προσπαθήσουν ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα και αν είναι το κόψιμο των μαλλιών τους.

Στις 27/10 πλέον στις 2:29 το πρωί, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, δημιουργεί μια διεισδυτική τάση στις καταστάσεις, ενώ οι ερωτικές επαφές βιώνονται με ιδιαίτερο πάθος.

Λίγο αργότερα η αντίθεση με το Δία, δημιουργεί υπερβολή και υπερένταση επηρεάζοντας ώρες πριν, και για κάποιους θα γίνει αφορμή μιας ολοκλήρωσης ενώ για κάποιους άλλους θα γίνει αφορμή μιας ψυχολογικής κατάπτωσης.

Στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας η Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες στην πορεία της, έχοντας την ευκαιρία για μια ανασκόπηση των γεγονότων.

Στις 28/10 στις 5:08 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή δημιουργεί μια έντονη διάθεση για επικοινωνία που θα μας ακολουθήσει ως το μεσημέρι. Νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε για τα πιο βαθιά μας θέματα και να τα μοιραστούμε με δικούς μας ανθρώπους.

Στις 5:56 το τετράγωνο με τον Άρη μας εφιστά την προσοχή σε διαφωνίες και καβγάδες, εφόσον όσα ακούσουμε στις συζητήσεις μας, πιθανά να μη μας αρέσουν και να αντιδράσουμε σύμφωνα με τα δικά μας πιστεύω. Ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις, όπως μικροατυχήματα και απώλειες από έλλειψη συγκέντρωσης.

Στις 7:24 η σύνοδος με την Αφροδίτη και η έντονη ερωτική διάθεση που προκαλεί, μας εξωθεί στα άκρα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες όψεις που επηρεάζουν παράλληλα, να καταφέρουμε να ζήσουμε, αυτό που μας επιβάλλει το πάθος.

Οι σπατάλες κάθε είδους θα είναι το κύριο γνώρισμα της ημέρας ως το μεσημέρι.

Στις 14:48 το μεσημέρι, κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που επηρεάζει ώρες πριν και μέχρι το απόγευμα, δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση στην ήδη υπάρχουσα διάθεση. Καλό θα ήταν να μην παρθεί καμία απόφαση, προσέχοντας τα λόγια και τις επιθυμίες μας, περισσότερο όμως χρειάζεται προσοχή ο τρόπος που εκφραζόμαστε.

Ο ρομαντισμός και η υποταγή που δημιουργεί η όψη, μπορεί να μας κάνει θύματα των επιθυμιών μας, που οι άλλοι θα εκμεταλλευτούν εις βάρος μας.

Επίσης καμία επαγγελματική συμφωνία ή ραντεβού δεν είναι πρόσφορη αυτό το διάστημα.

Στις 17:46 η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη για να μας ελαφρώσει από τη λαγνεία και τη δύνη που μας έχουν περιβάλλει, τονίζοντας πως η αθωότητα είναι αναγνωρίσιμη, σε κάθε επιδίωξη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved