Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/10

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα βγάζει από το χέρι της το φανταχτερό της δαχτυλίδι και εξοπλίζεται με χρήσιμα και απαραίτητα αξεσουάρ, προκειμένου να χτυπήσει την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, σήμερα 22/10 στις 17:41 το απόγευμα.

Η κριτική και ανιχνευτική διάθεση που αισθανόμαστε ως το βράδυ, θα μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς.

Στις 2:27 το πρωί της 23/10 κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο μας επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ και σε συνδυασμό με τη Σεληνιακή αυτή θέση, θα μας κάνει να νιώσουμε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε αμελήσει και ένα από αυτή είναι η αυτογνωσία μας.

Στο δρόμο προς το κρεβάτι μας είναι πολύ πιθανό να πάρουμε μαζί και ένα βιβλίο, στο οποίο θα αναζητήσουμε απαντήσεις στα εσωτερικά μας ερωτήματα.

Στις 3:56 το πρωί κορυφώνεται το τρίγωνο με το Δία, μια πολύ ευχάριστη όψη που επιδρά θετικά στην ψυχολογία μας, ιδιαίτερα ευεργετική για όσους ξενυχτούν, ή δουλεύουν αυτές τις ώρες.

Στις 19:48 το απόγευμα πλέον, κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Ερμή, όψη που επηρεάζει από το μεσημέρι και δημιουργεί μια γλυκιά ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας, η επικοινωνία είναι αβίαστη και το διάστημα προσφέρεται για να αποσπάσουμε μια συγκατάθεση, ή να θέσουμε τις βάσεις για μια αρχή σε ένα μας σχέδιο.

Στις 23:48 το βράδυ κορυφώνεται το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, προκαλώντας μας μια ευφορία και κάνοντάς μας ιδιαίτερα δημιουργικούς.

Είναι πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με τα ενδιαφέροντά μας, να διακοσμήσουμε το χώρο μας, να φτιάξουμε ένα ιδιαίτερο φαγητό, να καλέσουμε φίλους και γενικότερα να καταπιαστούμε με κάθε λεπτομέρεια που άλλη φορά θα μας φαίνονταν βουνό.

Την επόμενη ημέρα 24/10 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη έως τις 18:50 το απόγευμα που θα περάσει στο Ζυγό.

Μας δίνεται η ευκαιρία να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς και να βάλουμε τάξη στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, αναμένοντας ένα διήμερο που θα μας θυμίσει πόσο οδυνηρό είναι να εναντιωνόμαστε σε εκείνο που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved