Δίας-Ποσειδώνας: Ένα φάρμακο για την ψυχή σου!

Την ίδια ώρα που ο Άρης αρματώνεται για τις δικές του μάχες κι ίσως να γεμίζει με φόβο την ψυχή σου, ο Δίας με τον Ποσειδώνα σου προτείνουν να πετάξεις ψηλότερα από τις εντάσεις και τις διαμάχες, με όχημα την φαντασία σου και την πίστη σου σε έναν όμορφο κόσμο.

Δίας-Ποσειδώνας: Ένα φάρμακο για την ψυχή σου!

Εκεί όπου ιδανικά και φιλοσοφίες πλέκουν το ευωδιαστό στεφάνι μιας ζωής απαλλαγμένης από τα «τετριμμένα» και την αίσθηση του χρέους που τόσο σε βαραίνει.

Όχι, ούτε χρωστάς, ούτε σου χρωστάνε, αφού η ανθρώπινη ύπαρξη υπερβαίνει τους αδυσώπητους νόμους της ανάγκης, έστω κι αν σε έχουν πείσει πως το «σπίτι» σου είναι φτιαγμένο από ευρώ. Από δεξαμενές αγάπης και αγκαλιές είναι, πλουσιοπάροχα δοσμένες κι όπως ακριβώς κάποιος που δεν φοβάται μήπως «χάσει», δίνει τα πάντα, έτσι κι εσύ καλείσαι να προσφέρεις ξέροντας πως το σύμπαν σου, ο Θεός σου σε έχουν πλάσει για να καμαρώσουν την πνευματικότητά σου.

Αυτήν λοιπόν να τιμήσεις κι όχι τους απανταχού μπαγαμπόντηδες, που ποντάρουν στα όνειρά σου για μια υλική ευμάρεια και σε παρασύρουν σε παγίδες. «Δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε», αυτό να θυμάσαι!

Κι αν πάλι έχεις ευλογηθεί με την αγάπη προς τις τέχνες, τούτες οι μέρες σου ανήκουν ολοκληρωτικά. Χόρεψε λοιπόν, τραγούδησε μαζί με τους αγγέλους σου, σκάλισε το όνομά σου πάνω στην έμπνευση, ζωγράφισε την ευτυχία σου κι είναι βέβαιο πως θα έρθει για να σε συναντήσει!

Διάβασε επίσης:

Αφροδίτη στους Διδύμους: Μάθε σε ποιον τομέα σε ευνοεί!

Tarot Facts Ιουνίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Astroquotes Ιουνίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved