Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/10

Σελήνη στο Λέοντα
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα αφήνει το οικείο περιβάλλον της και απαλλαγμένη από την πρόσκαιρη συναισθηματική φόρτιση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα σήμερα 20/10 στις 13.06 το μεσημέρι.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό που ακολουθεί στις 16.04 θα μας συνοδεύσει ως το βράδυ σαν φαντασμαγορική είσοδος σε μια δεξίωση, στην οποία επιδιώκουμε να λάμψουμε και να αποσπάσουμε θετικές εντυπώσεις. Το διάστημα ευνοεί κάθε σχέδιο που χρειάζεται τον εντυπωσιασμό των άλλων και η επιτυχία εξαρτάται από το πόσο πειστικοί και επίμονοι μπορούμε να γίνουμε, χωρίς να χάσουμε την σπιρτάδα μας.

Στις 21/10 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00.37, κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Δία, όψη που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης και καλό θα ήταν οποιαδήποτε ενέργειά μας, να μην πάρει υπερβολικές διαστάσεις.

Στις 10.58 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ως το μεσημέρι, μας κάνει αλαζονικούς στη συμπεριφορά και η νευρικότητά μας μετατρέπεται σε απαξίωση για τους άλλους. Ο σνομπισμός που μπορεί να επιδείξουμε με όποιον διαφωνεί μαζί μας, θα γίνει αιτία συζητήσεων και καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε αυτό το διάστημα σε καμία συμφωνία ή σημαντικό ραντεβού.

Στις 16.25 το τετράγωνο με την Αφροδίτη θα μας κάνει έως το βράδυ να σπαταλήσουμε πολλή ενέργεια προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εκτονώσουμε τις επιθυμίες μας οι οποίες δεν είναι καθόλου λίγες. Επίσης ο καταναλωτισμός που μας διέπει, θα οδηγήσει πολλούς σε έκτακτες οικονομικές σπατάλες.

Στις 23.11 το βράδυ κορυφώνεται η σύνοδος με τον Άρη η οποία επηρεάζει από το απόγευμα, έχοντας δοκιμάσει επίμονα τις αντοχές και τα νεύρα μας.

Ο ενθουσιασμός και η αστείρευτη δραστηριότητά μας θα μπουν σε έναν βραδινό απολογισμό αλλά ότι κάνουμε καλό θα ήταν να το κάνουμε με τους εαυτούς μας και χωρίς την παρουσία άλλων. Η τάση μας για μεγέθυνση των καταστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε υστερία, ενώ μπορούμε απλά να παραμείνουμε σε υπερδιέγερση.

Στις 22/10 στις 2.36 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, στο να κάνουμε μια αντικειμενική και ωφέλιμη ανασκόπηση.

Στις 14.40 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν μας δημιουργεί από το πρωί μια αυτοκρατορική διάθεση, η οποία στολίζεται διαρκώς από ρομαντικές σκέψεις και εικόνες, ενώ παράλληλα ψάχνουμε υπηρέτες για να τις υλοποιήσουν.

Στις 15.34 το εξάγωνο με τον Ήλιο ζωντανεύει τη διάθεση, μας χαρίζει περίσσια ενέργεια, τονώνει την αισιοδοξία, βρίσκοντας τρόπο να ανεβάσουμε τις προσωπικές μας μετοχές στα ύψη.

Στις 17.41 η Σελήνη κατεβαίνει από το θρόνο και μπαίνει στο διδασκαλείο της Παρθένου για ένα διήμερο πρακτικής σκέψης και οργάνωσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved