Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/10

Σελήνη στον Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα άκρως επικοινωνιακό διήμερο που έμοιαζε με κερδοφόρα δημοπρασία, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου σήμερα 18/10 στις 4:38 το πρωί.

Από την αγαπημένη της αυτή θέση και γινόμενη πολύ συναισθηματική και ευαίσθητη, το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 7:58 το πρωί, θα αρχίσει την ημέρα με βαριά διάθεση.

Η γκρίνια και το παράπονο κατακεραυνώνουν τους εαυτούς μας και τους άλλους, ενώ η αίσθηση πως κάτι μας ενοχλεί θα είναι παρούσα ως το μεσημέρι.

Στις 14:33 κορυφώνεται η αντίθεση με τον Πλούτωνα, η οποία ως το απόγευμα μας κρατάει δέσμιους της ανασφάλειας και της φοβίας, οι οποίες έχουν αναδυθεί σαν τσούχτρες στην επιφάνεια της θάλασσας. Η συναισθηματική αμφιβολία που μας έχει κατακλύσει, μας βυθίζει σε μια εσωτερική αναστάτωση η οποία πιέζει εαυτούς και αλλήλους.

Στις 17:31 το εξάγωνο με τον Δία έρχεται για να δώσει λύση στο ψυχολογικό αυτό decadence, εφόσον πρωταρχικά βοηθά στην κατανόηση των βαθύτερων αναγκών μας και ακολούθως μας ξεδιπλώνει τους κατάλληλους τρόπους έκφρασης.

Στις 20:30 το τρίγωνο με τον Ερμή κλείνει το βράδυ με μια αίσθηση ασφάλειας που είναι σημαντική για τη Σεληνιακή αυτή θέση. Ο καθησυχασμός θα έρθει σαν γλυκό νανούρισμα και όλες οι πρωινές μας ανησυχίες θα βρουν τρόπο να αποκατασταθούν, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν τις σχέσεις μας στον εργασιακό χώρο.

Στις 19/10 πλέον στις 4:00 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη επηρεάζει τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκινώντας την ημέρα με καλή διάθεση, ιδιαίτερα καλλιτεχνική και δημιουργική. Η αισθητική μας θα έχει τον πρώτο λόγο στις κινήσεις μας και δεν αποκλείεται να ξοδέψουμε χρήματα για τις προσωπικές μας ανάγκες, προκειμένου να διασκεδάσουμε τη στενοχώρια μας.

Στις 20:20 το βράδυ, το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα ως το βράδυ, είναι μια σκληρή όψη γι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία να κινηθούμε ευχάριστα και αισιόδοξα τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες.

Η μελαγχολία που θα επέλθει το βράδυ, θα είναι αποτέλεσμα μιας κυκλοθυμικότητας που δεν βρίσκει κάπου να ξαποστάσει τις εναλλαγές της. Η σωματική άσκηση και δραστηριότητα είναι ιδανική γι αυτό το διάστημα.

Στις 20/10 στις 6:31 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο θα ξεκινήσει την ημέρα με εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει και θα μας διχάσει ανελέητα έως το μεσημέρι. Καλύτερα είναι να μην προβούμε σε καμία ενέργεια ως εκείνη την ώρα.

Στις 13:06 η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο Λέοντα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξεμπλοκάρουμε και να διευθετήσουμε με θεατρικό αέρα τις καταστάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved