Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 13/1

Σίγουρα για τους ενθουσιώδεις χαρακτήρες δεν θα είναι μια μέρα δράσης
Παπασταύρου Λίντα
Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 13/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



saloniki


Η μυστήρια γυναίκα με ύφος γιόγκι που μόλις έχει βγει από δίωρο διαλογισμό, κρατώντας και μια τσάντα γεμάτη συνταγές, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου σήμερα 13/1 στις 5:37 τα ξημερώματα.

Η συνάντησή της με τον Ερμή, μετατρέπει την πρωινή μας διάθεση σε χαλαρωτικό documentaire, που παρακολουθούμε καθώς καθαρίζουμε πατάτες, ενώ παράλληλα ο νους είναι σε εγρήγορση για κάθε τι που χρειάζεται έμπνευση και ψύχραιμους χειρισμούς.

Παράλληλα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 5:00 το απόγευμα αλλά θα επηρεάζει ως το βράδυ, θα αναδείξει την συναισθηματική μας πλευρά όπως το βάζο τα λουλούδια, ενώ η ανεπτυγμένη διαίσθηση θα μπορούσε να συμβάλλει πρακτικά, ξεκαθαρίζοντας κάποιες καταστάσεις.


Στις 14/1 το τρίγωνο της Σελήνης με τον γήινο Ήλιο στον Αιγόκερο, θα επηρεάσει τη διάθεση όλης της ημέρας, ειδικά από το απόγευμα, έως τις 5:16 τα ξημερώματα της επόμενης.

Σίγουρα για τους ενθουσιώδεις χαρακτήρες δεν θα είναι μια μέρα δράσης, θα είναι όμως μια ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι εσωτερικά και εξωτερικά, να χαρούμε το σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και πολλά γευστικά φαγητά, καθώς και να ανασύρουμε φιλοδοξίες τις οποίες μπορούμε να διαπραγματευτούμε χωρίς να κοκκινίζουμε από κρυφή αγωνία και πιθανό θυμό.

Στις 15/1 από το πρωί έως το μεσημέρι θα απολαύσουμε την ημέρα με εξακολουθητικά καλή διάθεση, αποφεύγοντας αριστοτεχνικά με το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα στις 10:07 το πρωί, να ανταλλάξουμε τον ζωηρό ρεαλισμό μας, με έναν μελαγχολικό ρομαντισμό.

Σε αυτό θα βοηθήσει αρχικά το παράλληλο εξάγωνο με τον Ουρανό στις 10:25 το πρωί, που θα ξεσηκώσει τις νοητικές διεργασίες κάνοντας τις επιθυμίες αυτοσκοπό εκπλήρωσης και η ανανεωτική διάθεση θα μοιάζει με ξαφνικό κυνηγητό παιχνίδι, μέσα σε μία ήρεμη σχολική αυλή.

Λίγο αργότερα με κορύφωση στις 1:00 το μεσημέρι, το εξάγωνο με τον Δία δίνει ακόμα περισσότερη ένταση στην ήδη ανεβασμένη ακουστικότητα και αυξημένη όρεξη έως το βράδυ για να καταβροχθίσουμε στην κυριολεξία, ότι βρεθεί μπροστά μας. Ατυχής μέρα για όσους είναι σε δίαιτα, διότι η πρόκληση είναι πέραν του δελεαστικού.

Ακολουθεί στις 2:47 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη που αυξάνει τη σωματική ευεξία, κάνοντάς μας ιδιαίτερα ευέλικτους στο να χειριστούμε με επιτυχία οποιαδήποτε συναλλαγή είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης καλό διάστημα για να μεταφέρουμε βαριά αντικείμενα που ως τώρα βαριόμασταν να πράξουμε.

Για πολύ λίγο -ούτε καν μια ώρα- η Σελήνη θα βρεθεί σε κενό πορείας, προβληματίζοντας τους λάτρεις της παραδοσιακής αστρολογίας για το τι δεν πρέπει να πράξουν.

Στις 3:22 το μεσημέρι μπαίνει στους Διδύμους, δίνοντας το σήμα για ένα άκρως επικοινωνιακό διήμερο.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved