Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18/10

Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα ξετυλίγει τις επικοινωνιακές της κεραίες σαν ρόλει από το κεφάλι, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων σήμερα 15/10 στις 17:15 το απόγευμα.

Στις 20:52 κορυφώνεται η όψη του εξαγώνου με τον Ουρανό η οποία επηρεάζει από το απόγευμα έως και το τέλος της ημέρας.

Το βράδυ μας αναμένεται εκτός από επικοινωνιακό, με πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα γίνουν χορηγοί μιας πρωτότυπης ατμόσφαιρας, ενώ είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τη δημοτικότητά μας με στοχευμένες και ασυνήθιστες προκλήσεις και προσκλήσεις.

Στις 17/10 πλέον στις 2:05 το πρωί, κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Άρη, το οποίο συμβάλλει στην επιτυχημένη δράση της προηγούμενης νύχτας.

Με λεκτική αυτοπεποίθηση αλλά και με ενθουσιασμό, μεταδίδουμε γύρω μας την ενέργειά μας, γινόμενοι πειστικοί στις επιδιώξεις μας.

Στις 10:16 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο αρχίζει την ημέρα μας με την ίδια καλή διάθεση, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επεξεργαστούμε τις επιθυμίες και τις κινήσεις μας, να κάνουμε μια σύντομη αυτοκριτική και να τσεκάρουμε αντικειμενικά τα γεγονότα.

Στις 16:37 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο συνεχίζει να προσθέτει μια χαρούμενη και αισιόδοξη νότα με αέρινες προεκτάσεις, ενώ είναι ευκαιρία να προωθήσουμε αυτές τις ώρες κάθε ιδέα στον εργασιακό μας χώρο αλλά και στο γενικότερο περιβάλλον μας.

Η ενέργειά μας είναι άφθονη και ακόμα και αν κάτι μας στενοχωρεί, έχουμε τη δυνατότητα ως το βράδυ, άντλησης κουράγιου και αισιοδοξίας.

Στις 18/10 στις 1:16 το πρωί κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζοντας από το προηγούμενο βράδυ, παίρνει από το χέρι τον ενθουσιασμό μας και απογειώνονται μαζί με την ονειροπόληση και τη φαντασία. Η ερωτική μας διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ μέσα από την επικοινωνία, μπορεί να προέλθουν ξεχωριστές στιγμές.

Στις 4.38 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο επιφυλάσσοντας πολλές εναλλαγές διάθεσης, αλλά και προσοδοφόρες επιλογές.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved