Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/10

Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με εκτυφλωτική ακόμα λάμψη αλλά στο ξέφωτο του παρορμητισμού, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου σήμερα 13/10 στις 4:35 το πρωί.

Η μέρα ξεκινά με πρακτικούς χειρισμούς έως τις 14:53 το μεσημέρι, που το τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας σπρώχνει σε μια ανασκόπηση των γεγονότων, η οποία έχει σκοπό να πάει πολύ βαθιά, με μεθοδικότητα και προσεκτικές κινήσεις.

Η αντίθεση με την Αφροδίτη που κορυφώνεται λίγο αργότερα στις 15:20 το μεσημέρι, αναστατώνει τη διάθεση ως προς τους σκοπούς που έχουμε επιλέξει και μας ωθεί να σπαταληθούμε σε διάφορες προκλήσεις.

Ως αργά το απόγευμα θα έχουμε τακτοποιήσει πολλές ανάγκες και επιθυμίες κάτω από ένα ωφελιμιστικό πρίσμα που θα υπολείπεται αυθορμητισμού.

Στις 19:24 κορυφώνεται η σύνοδος με τον Δία, η οποία καθορίζει και το βράδυ μας.

Η αισιόδοξη διάθεση διογκώνεται πολύ, καθώς και οι σκέψεις για συναισθηματικές και υλικές απολαβές. Η τάση μας να αποκτήσουμε κάτι αυτό το βράδυ, ακόμα και μια νίκη στο τάβλι, θα είναι ανίκητη, ενώ οτιδήποτε κάνουμε θα μας αφήσει μια ευχάριστη αίσθηση.

Στις 14/10 στις 10:53 το πρωί, κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Άρη, το οποίο ξεκινά την ημέρα με μια αλλοπρόσαλλη διάθεση. Η νευρικότητα που εκλύει η όψη σε συνδυασμό με την αδιαλλαξία της θέσης της Σελήνης, μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός μας. Η τάση μας να αυθαδιάζουμε και να επιμένουμε στη γνώμη μας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα που η Σελήνη δεν συναντιέται με άλλον πλανήτη, έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε, ώστε η ακαμψία που επιδείξαμε να μπορέσει να διορθωθεί, αποκαθιστώντας τα κακώς κείμενα.

Στις 15/10 στις 13:50 το μεσημέρι και λίγο πριν η Σελήνη αφήσει το ζώδιο του Ταύρου, κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη επηρεάζει από το πρωί και οι αδιευκρίνιστες καταστάσεις που απασχολούν καλό θα ήταν να μην λυθούν αυτό το διάστημα. Κάθε συμφωνία, συνεργασία ή επικοινωνία που θα σφραγίσει μιαν απόφαση, ας αναβληθεί για αργότερα ή για την επόμενη ημέρα.

Στις 17:15 η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους, δίνοντάς μας πολλά bonus στην επικοινωνία και στην επίτευξη στόχων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved