Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/10

Σελήνη στους Ιχθείς
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από μία συναρπαστική πλανητική εξόρμηση από την οποία γέμισε τις μπαταρίες όλων μας, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 8/10 στις 4:15 το πρωί.

Με διάθεση να ξαποστάσει, να ονειροπολήσει, να αφοσιωθεί και να δοθεί, μας δημιουργεί μια αίσθηση άφεσης, χαλάρωσης και βαθιάς διαίσθησης.

Στις 14:05 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα διαπερνά τα εσώτερα στρώματα του εαυτού μας, αφουγκραζόμενοι τις καταστάσεις με ερωτισμό και ευαισθησία, τα οποία εκπέμπουμε χωρίς ενδοιασμούς. Το να βιώσουμε ηδυπαθείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, σαν κινηματογραφική ταινία που το πάθος των πρωταγωνιστών μας φέρνει ρίγη.

Η τηλεπαθητική μας συμπεριφορά σηματοδοτεί αυτές τις ώρες, έως τις 19:49 που ακολουθεί το εξάγωνο με τον Δία.

Με αυτή την όψη θα κλείσει το βράδυ, η οποία θα μας συνοδεύει και όλη την επόμενη, εφόσον η Σελήνη δεν πρόκειται να συναντηθεί με κανέναν άλλο πλανήτη.

Η τάση μας να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας θα γίνει εμμονή, ενώ η γενναιοδωρία μας αγγίζει τα όρια της υποταγής. Ωστόσο η κατανόηση που ζητάμε επιτυγχάνεται, μεταμορφώνοντας το βράδυ μας σε εθελοντική ψυχολογική γραμμή υποστήριξης.

Στις 9/10 λοιπόν που η Σελήνη θα ξεκουράζεται στους Ιχθείς, θα έχουμε την ευκαιρία να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις και να αποδράσουμε από την ένταση, ξεγελώντας το βίαιο πρόσωπο της καθημερινότητας.

Επίσης κάθε καλλιτεχνική τάση εξυψώνεται μαζί με την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε κάτι που θα απολαύσουν οι άλλοι.

Αυτή η γλυκιά διαφύλαξη της ηρεμίας και του δικού μας κόσμου, είναι μια πολύτιμη προσφορά της Ιχθυακής αυτής Σελήνης, αφού στις 10/10 στις 15:59 το μεσημέρι, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και όλα αλλάζουν.

Η ψυχολογικό μας ρολόι ξυπνά, καλούμενοι να αντιμετωπίσουμε μια διαρκή ένταση και να βιαστούμε να προλάβουμε τις συνέπειές της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved