Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/10

Σελήνη στον Τοξότη

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα σαν ανυπόμονο παιδί που φοράει τα καινούργια του πατίνια, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη σήμερα 1/10 στις 7:42 το πρωί.

Με μια ανεξήγητη αλλά καλοδεχούμενη χαρά, η μέρα ξεκινά με την επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό στις 11:37, η οποία επηρεάζει από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα.

Η όψη αυτή υπηρετεί μία και μόνο λέξη: «Ελευθερία».

Αισθανόμαστε πως θέλουμε να αποτινάξουμε από πάνω μας κάθε τι που μας καταπιέζει, μας βαραίνει μας κάνει να αισθανόμαστε δέσμιοι. Δεν λογοδοτούμε πουθενά και για τίποτα, ενώ η ανάγκη μας να αποδεσμευτούμε μας δημιουργεί την αίσθηση του γυμνού σε μια έρημη παραλία με καταπράσινα νερά. Απελευθερωνόμαστε παρατώντας τις ευθύνες και αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, θα ήταν πολύ ευεργετικό να το προσπαθήσουμε αυτό το διάστημα.

Στις 20:28 το βράδυ κορυφώνεται η όψη του τριγώνου με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα, συνεχίζοντας να ωθεί ακόμα και τους πιο άτολμους ή παραδομένους στην προσωπική τους κατήφεια, να σηκώσουν ξένοιαστα το βλέμμα, σαν παιδικό προσωπάκι που απολαμβάνει τα παιχνίδια του. Η δραστηριότητα πάσης φύσεως βγάζει από ψυχολογικά αδιέξοδα, ενώ οτιδήποτε κάνουμε είτε μόνοι, είτε με παρέα, θα είναι μια πρωτοβουλία που θα μας αποζημιώσει στο έπακρον.

Λίγο αργότερα το εξάγωνο με τον Ήλιο, προσφέρεται για ένα υπέροχο βράδυ, που μέσα στη θαλπωρή του μπορούμε να αισθανθούμε τα αισιόδοξα και όμορφα κομμάτια της καθημερινότητας και της ζωής, χωρίς να θρηνούμε για τα άσχημα, ακόμα και αν ο απολογισμός δείχνει πως είναι περισσότερα.

Στις 2/10 πλέον στις 1:58 το πρωί, το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από αργά το βράδυ της προηγούμενης, τονώνει τη σκέψη σαν ένα κομματάκι τζίντζερ στο φαγητό χαρίζοντάς μας καλή αίσθηση του χιούμορ και εφευρετική τσαχπινιά, σαν να κάνουμε μια χαριτωμένη σκανδαλιά.

Η μέρα θα συνεχίσει με καλή διάθεση και πάντα με την αίσθηση της απελευθέρωσης, έως τις 15:37 το μεσημέρι που το εξάγωνο με τον Κρόνο θα μας φέρει συναισθηματική ισορροπία και μια γλυκιά καθησύχαση.

Στις 21:02 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη αποκορυφώνει ένα διήμερο που μοιάζει με όαση παρηγοριάς, χαράς και ευδαιμονίας. Πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό και τα οποία φυσικά είμαστε σίγουροι πως θα μας γεμίσουν με αισιοδοξία, αντλώντας από την παρουσία τους εκείνο που χρειαζόμαστε και τίποτα άλλο περιττό και πρόσκαιρο.

Στις 3/10 στις 8:36 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι η τελευταία ευχάριστη πλανητική παροχή που μας κρατάει σε μια ψυχολογική άνθιση με εκλεπτυσμένους τρόπους, σκέψεις και κινήσεις.

Στις 11:17 η Σελήνη αφήνει την Τοξοτίσια ανεμελιά και μπαίνει στον Αιγόκερω για να μας φορτώσει και πάλι το σαμάρι που κουβαλάμε στην πλάτη, κοντεύοντας να περπατάμε με τα τέσσερα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved