Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 1/10

Σελήνη στο Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 1/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από μια ψυχολογική καταιγίδα που έπληξε αρκετά δωμάτια του συναισθηματικού της σπιτιού, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού σήμερα 29/9 στις 7:05 το πρωί.

Με διάθεση αποκατάστασης των ζημιών αλλά και με ψυχραιμία και σύνεση, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 14:55 το μεσημέρι, καταφέρνει να μας κρατήσει σε μια παρατηρητική στάση στην οποία η διαίσθηση βροντοφωνάζει ακόμα και αν εμείς σιωπούμε.

Εκείνο που χαρακτηρίζει τις κινήσεις μας όμως περισσότερο από όλα, είναι η αίσθηση του συμφέροντος από την οποία ξεπηδούν όλες οι κοινωνικές και προσωπικές επαφές.

Στις 17:12 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί μια εύφλεκτη ατμόσφαιρα, γύρω από την οποία υπάρχει αρκετή σκληρότητα και εκδικητική συμπεριφορά. Οι σχέσεις μας, οι ενέργειές μας και οι συναναστροφές μας παίρνουν ετοιμοπόλεμη θέση με αποτέλεσμα τα ψυχοφθόρα ξεσπάσματα.

Στις 21:12 το βράδυ η αντίθεση με το Δία, έρχεται να διογκώσει τις επιθυμίες και τις βλέψεις μας, ενώ παράλληλα με ζεστό και φιλικό τρόπο, μας υποδεικνύει πως η ανεκτικότητα είναι ένα προτέρημα που δεν μας αφήνει να χάσουμε.

Αν εκμεταλλευτούμε σωστά αυτή την επίδραση και δεν σπαταλήσουμε την ενέργειά μας σε επίδειξη ισχύος, θα έχουμε ένα ευχάριστο και αποδοτικό βράδυ.

Στις 30/9 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στη μοναχική της πορεία, δίνοντάς μας μια μοναδική ευκαιρία να μείνουμε μόνοι με τους εαυτούς μας, διαλογιζόμενοι στα όσα μας απασχολούν. Το να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας χωρίς να πράξουμε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή, θα αποδειχθεί μια πραγματική λύτρωση.

Στις 1/10 ο καινούργιος μήνας αρχίζει με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, το οποίο μας κάνει τις πρώτες πρωινές ώρες, ιδιαίτερα ευαίσθητους, ευάλωτους, ρομαντικούς, ονειροπόλους και γενικώς δραπέτες από τα καθημερινές σκοτούρες.

Όμως στις 7:42 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιου του Τοξότη σε μια σπάνια περιπλάνηση, για να μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία, πίστη, ελπίδα, χαρίζοντας μια πολυπόθητη δροσιά στα απότιστα πρόσωπά μας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved