Έρωτες στην κόψη του ξυραφιού

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 30/10 έως 6/11

Έρωτες στην κόψη του ξυραφιού

Εκείνη, μια διψασμένη για ειρηνική αποδοχή, την αναζητά παντού σαν μια δεύτερη ευκαιρία του έρωτά της. Κι εκείνος, στυγνός βασανιστής των πόθων της είναι πρόθυμος να της προσφέρει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που ζητά!

Μια κυνική ελευθερία ως απάντηση στο αίτημά της για κλασικά σφιχταγκαλιάσματα. Μια προβοκάτσια για τους καλούς της τρόπους. Μια σχέση «ανήκουστη» που παραβιάζει τα κτισμένα πρέπει της και το πρωτόκολλο. Μια ανατροπή των όσων είχε μάθει, ξεφυλλίζοντας το εγχειρίδιο του savoir vivre.

«Όλα αυτά δεν είναι παρά προφάσεις και υποκρισίες», της λέει. Γκρέμισέ τα όλα, γιατί αν δεν το ξέρεις ζεις μέσα στο ψέμα και τις συμβάσεις. Αυτά και οι ανόητες ντόπες περί αιώνιας σχέσης, είναι που σκοτώνουν τον έρωτα πριν καν γεννηθεί.

Κι αν δεν σου αρέσει η αλήθεια, τότε καλύτερα να μας αδειάσεις την γωνιά. Να κι ένα ανοικτό παράθυρο… Πήδα λοιπόν, τι περιμένεις;

Μόλις άνοιξε η πόρτα του προσωπικού της τρελοκομείου.

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Αστρολογία του 21ου αιώνα»

«Θεέ μου, τι θα απογίνω τώρα με τούτον που έμπλεξα», μονολογεί η Αφροδίτη. Ψάχνει δεξιά κι αριστερά για παρηγοριά, για ένα χέρι βοηθείας, μπας και λυτρωθεί το ίδιο ανέλπιστα με τα απρόσμενα χουνέρια που της τάζει ο Ουρανός.

Μα η ελπίδα της δεν αργεί να μετατραπεί σε απόγνωση.

Ωιμέ! Ο αστρικός Άρης, καβάλα σε μαχητικό, έρχεται να υπερθεματίσει σε ακρότητες, συντρίβοντας την ειρήνη μέσα της και γύρω της.

Αυτό πια δεν είναι έρωτας, αλλά ένας ακόμη πόλεμος των άστρων, με πυραύλους κάθε βεληνεκούς. Μικρού, μεσαίου, μεγάλου, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές…

Κι εσύ μένει να πατήσεις την σκανδάλη των ανατροπών, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τις εξαφανίσεις από τον χάρτη των προσωπικών δραμάτων σου και να τις κάνεις μια λαμπρή και ένδοξη σελίδα της προσωπικής σου ζωής. Την Ιστορία την γράφουν πάντα οι νικητές κι αυτή η νίκη σου θα έρθει όταν αποφασίσεις πως δεν έχεις τίποτε να χάσεις αλλά και τίποτε να κερδίσεις. Απλά ήρθε η ώρα της επανάστασης, που θα αλλάξει ετσιθελικά την ζωή σου κι αν μπορείς κάνε κι αλλιώς…



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved