Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/9

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα σαν χρεωκοπημένη επιχείρηση που αναμετρά το κρίμα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού σήμερα 27/9 στις 7:51 το πρωί.

Πρόκειται για μια πολύπλοκη συναισθηματικά ημέρα την οποία ακολουθεί πολύπλοκα και η επόμενη.

Στις 11:49 το πρωί η αντίθεση με τον Ουρανό, επηρεάζει από τις πρώτες πρωινές ώρες με τη διάθεσή μας να ανεβαίνει στο τραμπολίνο χωρίς να αισθάνεται τη χαρά της εναλλαγής.

Αναστάτωση μαζί με ψυχολογικό break down, ψάχνοντας εναγωνίως κάτι ή κάποιον για να γαληνέψουμε.

Λίγο αργότερα στις 12:08 το μεσημέρι, η σύνοδος με τον Ερμή βοηθάει στο να προσαρμοστούμε κάπως στη γενικότερη πλανητική αλλοφροσύνη, αφού η διπλωματική Σελήνη κυνηγά την αρμονία με κάθε τρόπο.

Στις 14:09 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη στην οποία τα καινούργια ξεκινήματα γίνονται τροχάδην, σαν να μας τσίμπησε σκορπιός και σπεύδουμε να γιατρευτούμε. Οι ώρες γύρω από τη Νέα Σελήνη ευνοούν τους τολμηρούς που θα προχωρήσουν στο ξεκίνημα μιας συνεργασίας, κλείσιμο συμφωνιών, διεκδίκηση χρημάτων, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά και σε προσπάθεια αποκατάστασης των προσωπικών σχέσεων με αγαπημένους και πρόσωπα της οικογένειας.

Αυτή η εύνοια πέρα από τη σύνοδο με τον Ερμή, οφείλεται και στο εξάγωνο με τον Άρη που ακολουθεί στις 15:54 το μεσημέρι. Η αντοχή, το κουράγιο, η θέληση και ο δυναμισμός που χρειαζόμαστε, γίνονται εγγυήσεις για να προχωρήσουμε στους στόχους μας.

Προσοχή όμως γιατί μεσολαβεί στις 15:35 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μας παθιάζει σε ότι κάνουμε, δημιουργώντας μια ακατανίκητη και ανεξέλεγκτη επιθυμία, η οποία δε σηκώνει την αποτυχία και την απόρριψη.

Είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι, ενώ παράλληλα δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια σαν εξουσιαστές που θέλουν να επιβληθούν. Η ακαμψία και η αδιαλλαξία θα είναι καταστροφικές τακτικές, που ευτυχώς μπορούν από πολλούς να καμφθούν από τη Ζυγίσια φιλειρηνική Σελήνη.

Ως το βράδυ να έχουμε αναμετρηθεί με τους εαυτούς μας κάνοντας απολογισμό των δυνατοτήτων μας, ενώ αρκετοί θα ανακαλύψουν πολλές κρυφές πτυχές και δυνατότητες.

Στις 28/9 πλέον στις 9:34 το πρωί η σύνοδος με την Αφροδίτη θα γλυκάνει την ημέρα και θα απογειώσει την κοινωνικότητά μας. Με τρυφερότητα, χαμόγελο, συμπόνια, αρμονία και πολυτελείς χειρισμούς, συναναστρεφόμαστε με τους άλλους σε ανθρώπινη και άκρως ευγενική ατμόσφαιρα.

Στις 12:37 όμως το μεσημέρι, η σύνοδος με τον Κρόνο δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην τεράστια και καλοπροαίρετη προσπάθειά μας. Το συναίσθημα κουράζεται και απομονώνεται, γινόμαστε μελαγχολικοί και η απογοήτευση πλαγιάζει δίπλα, βαραίνοντας τον ώμο μας. Η αίσθηση πως δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα από έναν ψυχολογικό αγώνα δεν μας παρηγορεί για το αποτέλεσμα.

Ως το βράδυ θα αναρωτιόμαστε πώς και γιατί, κάτω από τον ευάλωτο συναισθηματισμό μας.

Στις 29/9 πλέον στις 4:51 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ένα δροσερό αέρα στο παράθυρο που είναι ακόμα ανοιχτό, μέχρι τις 7:05 που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, για να μας κουράρει με ομοιοπαθητικές φόρμουλες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved