Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/9

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα με θριαμβευτικό ύφος στρατιώτη που πήρε άδεια εξόδου, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου σήμερα 25/9 στις 7:50 ο πρωί.

Χωρίς περιστροφές με οργανωτικό νου και μεθοδευμένες κινήσεις, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 15:49 το μεσημέρι, δημιουργεί μια συναισθηματική έξαρση από το πρωί έως το απόγευμα.

Η Σεληνιακή αυτή θέση δίνει βάση στη λεπτομέρεια χωρίς να ενθουσιαζόμαστε από ευκαιριακές προκλήσεις, ενώ παράλληλα βιώνουμε τις καταστάσεις με κριτική διάθεση και τάση να πράξουμε οτιδήποτε φανεί χρήσιμο και αποτελεσματικό.

Το συναίσθημά μας ψάχνει να διοχετευτεί σε μια βραδυφλεγή ασφάλεια, επιζητώντας ηρεμία και γαλήνη.

Στις 22:47 το βράδυ το τρίγωνο με το Δία που επηρεάζει ώρες πριν, κλείνει την ημέρα με μια ευχάριστη αίσθηση που ισορροπεί ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, καταστρώνοντας σχέδια και κρατώντας σημειώσεις για οποιεσδήποτε εκκρεμότητες υπάρχουν πάσης φύσεως.

Η ηθική και η αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας κάνουν τους δράκους βυθίζουν τους δράκους της ανησυχίας σε βαθύ ύπνο, δίνοντας στους εαυτούς μας ένα πολύτιμο διάλειμμα να συλλογιστούμε και να αφουγκραστούμε διάφορα θέματα.

Οι σχέσεις μας με τους άλλους όλη την ημέρα θα μοιάζουν με βαρκάδα σε ήσυχα νερά, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα σιωπής της φύσης.

Όλη την επόμενη ημέρα 26/9 πλέον, η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να δούμε με λογική και ευαισθησία όσα μας απασχολούν.

Πολλοί θα αισθανθούν μια ηρεμία που μοιάζει με προειδοποίηση πριν από μια επερχόμενη καταιγίδα. Η απομόνωση θα είναι ο καλύτερος οδηγός, πριν από ένα κουραστικό ταξίδι.

Στις 27/9 πλέον στις 7:51 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στο Ζυγό δίνοντας την ευκαιρία στη νέα της φάση για καινούργια ξεκινήματα, αλλά και για μεγάλες ψυχολογικές αναταραχές και διακυμάνσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved