Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/9

Σελήνη στο Λέοντα
Παπασταύρου Λίντα
Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina




Η μυστήρια γυναίκα με ορμητική κίνηση σαν να βιάζονταν να μη χάσει μια σημαντική πτήση, ανοίγει την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα σήμερα 23/9 στις 4:56 τα ξημερώματα.

Η φουριόζικη διάθεση θα είναι σήμα κατατεθέν της ημέρας, που αρχίζει με την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Άρη στις 9:25 το πρωί.

Η δυσκολία να ελέγξουμε τον παρορμητισμό μας και η τάση μας να βιαζόμαστε για να προλάβουμε κάθε δραστηριότητα, δημιουργεί εκνευρισμό και ξεσπάσματα σαν εκείνα τα γραφικά που ακούμε να ανταλλάσσονται στους δρόμους της καθημερινότητας. Από την άλλη τα θερμά και δοτικά αισθήματα της φλογερής αυτής θέσης της Σελήνης, γίνονται ένα γερό αντιστάθμισμα, καταφέρνοντας να κάμψουμε την αντίδραση των άλλων.

Παράλληλα η όψη του τριγώνου με τον Ουρανό λίγα λεπτά αργότερα στις 9:39, μας κάνει μέσα από την πρωτοτυπία και τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό μας, να προκαλούμε μια ευχάριστη αίσθηση, σε συνεργάτες και κοντινά μας πρόσωπα. Σκαρφιζόμαστε εκπλήξεις, ή σκεφτόμαστε ιδέες που ξεμπλοκάρουν τα προβλήματα με απαραίτητη προϋπόθεση «το γοργόν και χάριν έχει».

Ως το απόγευμα η μέρα θα κυλήσει με απροσδόκητες ενέργειες, που σκοπό έχουν να τονώσουν την πεζή καθημερινότητα.

Στις 21:14 το βράδυ το τετράγωνο με το Δία φέρνει υπερβολή, επιδεικνύοντας με κάθε τρόπο τις εκφάνσεις της, σπαταλώντας πολλή ενέργεια.

Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι λέμε, φιλτράροντας λόγια και υποσχέσεις γύρω από την φαντασμαγορική μας παρουσία.

Στις 23:48 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, ακόμα κι αν θέλουμε να αγιάσουμε δεν μας αφήνει.

Αντίθετα μας προτρέπει σε εκδηλώσεις χαράς και ευαισθησίας κάτω από μια εκλεπτυσμένη διάθεση και πάντα με μια λάμψη που προκαλεί δέος. Tο βράδυ προσφέρεται για κοινωνικές επαφές, καλλιτεχνικές συνεστιάσεις, οικονομικές συμφωνίες και οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει να μοιάζουμε σαν σκεπτικιστές μέσα σε ένα γαλλικό bistrot.

Στις 24/9 πλέον στις 11:36 το πρωί, κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Κρόνο που είναι και η μοναδική όψη της ημέρας συνεχίζοντας την ίδια χθεσινή διάθεση ως το απόγευμα.

Η διαφορά έγκειται στο ότι βρισκόμαστε σε μια εσωτερική αρμονία, ισοσταθμίζοντας τις αντιδράσεις και προβάλλοντας τις επιθυμίες μας σαν ένα κρυστάλλινο ποτήρι γεμάτο από πανάκριβο κρασί.

Στις 25/9 στις 5:39 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα αρχίζει την ημέρα με μια ρομαντική διάθεση η οποία εξιδανικεύει οτιδήποτε μπορεί να διαπεράσει την καρδιά και όχι το νου.

Στις 7:50 η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο για να προσφέρει ένα συμφέρον πακέτο διακοπών που θα εκτιμήσουμε δεόντως.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved