Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18/9

Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina
Η μυστήρια γυναίκα ψάχνοντας για μια πνοή δροσιάς στην πλανητική πυρκαγιά που την περιέβαλλε, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου σήμερα 15/9 στις 22:26 το βράδυ. Αναπαυμένη κάτω από το χαλαρό περιβάλλον του ζωδίου, συναντιέται στις 8:21 το πρωί της επόμενης ημέρας 16/9 σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα.

Ως το απόγευμα, η ανθεκτικότητα και η ενεργητικότητα που μας διέπουν, βοηθούν να ανταπεξέλθουμε σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα σε ότι χρειάζεται δύναμη, αντοχή και προσπάθεια.

Η συναισθηματική μας κατάσταση χαλαρώνει κάτω από την ομπρέλα της διαίσθησης και της ανεύρεσης πρακτικής λύσεων.

Στις 18:25 η σύνοδος με το Δία κλείνει το βράδυ με την αίσθηση του «ουδέν κακόν αμιγές καλού» έχοντας την πεποίθηση πως η τύχη μας δείχνει με σημάδια την παρουσία της, ενώ από την άλλη μας χαρίζει ευθέως την απλόχερη βοήθειά της, μέσα από εξαιρετικές συνθήκες με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένους.

Στις 17/9 στις 1:34 το πρωί κορυφώνεται η όψη του τριγώνου με τον Ερμή η οποία επηρεάζει και από το βράδυ της προηγούμενης.

Η περιέργειά μας και η τάση να μάθουμε κάτι παραπάνω από όσα μας αποκαλύπτονται, μας οδηγούν σε καλή επεξεργασία των καταστάσεων, ενώ δεν αποκλείεται να μάθουμε μια είδηση ή ένα νέο που θα μας εκπλήξει.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η επικοινωνιακή μας διάθεση μας οδηγεί σε κοινωνικές συναναστροφές που σπάνε την καθημερινή ρουτίνα.

Αργά το βράδυ η επιρροή του τριγώνου με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 18/9 είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, θα είναι για πολλούς μια ευκαιρία για φιλική ατμόσφαιρα, συναθροισμένη σε σπιτική θαλπωρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στις 8:46 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με μια καλόκαρδη διάθεση, που σκοπό έχει να μην αφήσει τίποτα και κανέναν να εκμεταλλευτεί την υπερευαισθησία που δημιουργεί η όψη. Καθόλου δύσκολο, εφόσον στις 10:10 ακολουθεί το εξάγωνο με τον Άρη, του οποίου η δράση αντανακλά άψογα σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, προσωπικές διευθετήσεις, οικονομικές τακτοποιήσεις και επιτυχημένες συνδιαλλαγές.

Στις 11:08 η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους για μια επικοινωνιακή πτήση με ορθάνοιχτα μάτια, για την καλύτερη απόλαυσή της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved