Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 13/9

Σελήνη στους Ιχθύες
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 13/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη
katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που έμοιαζε με Reggae πάρτι σε παραλία, στεγνώνει τα rasta μαλλιά της και βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων σήμερα 10/9 στις 22:28 το βράδυ.

Στις 4:05 το πρωί της 11/9 η αντίθεση με τον Ερμή επηρεάζει τις πρώτες πρωινές ώρες προσδίδοντάς μας μια υπερευαισθησία, στην οποία ταλαντευόμαστε μεταξύ συναισθήματος και λογικής.

Στις 8:01 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα καθορίζει τον τρόπο επικοινωνίας μας με διαισθητική έξαρση, η οποία αντικαθιστά και το συναίσθημα και τη λογική, αφού όλες μας οι κινήσεις εξαρτώνται από αυτήν. Το ένστικτό μας είναι ισχυρό και μας προειδοποιεί για τις πιθανές κακοτοπιές. Η προσπάθειά μας να κατανοήσουμε βαθύτερα τα γεγονότα, ανταμείβεται από την αφοσίωσή μας στο σκοπό, ενώ στον εργασιακό μας χώρο βγάζουμε το φίδι από την τρύπα με αριστοτεχνικό τρόπο.

Στις 18:17 το απόγευμα το εξάγωνο με το Δία θα κλείσει την ημέρα με μια αίσθηση χαλάρωσης πάνω σε ένα θαλάσσιο στρώμα, στο οποίο η φαντασία και η εσωτερική μας γαλήνη, παραπέμπουν σε παραμυθένιους κόσμους. Η τάση για απόλαυση είναι ακατανίκητη και αφορά σε όλα τα επίπεδα. Ένα ξεχωριστό δείπνο με αγαπημένα πρόσωπα, θα ήταν ότι καλύτερο γι αυτό το βράδυ.

Στις 12/9 στις 12:27 το μεσημέρι, η αντίθεση με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί έως και το απόγευμα θα φέρει πάλι έναν εσωτερικό διχασμό, αφού η ευμετάβλητη αυτή θέση της Σελήνης, μας κάνει ετερόφωτους χωρίς να ταυτοποιούμε εύκολα τα θέλω μας και τα πιστεύω μας. Είμαστε ευάλωτοι σε κάθε είδους επηρεασμούς, ειδικά σε λόγια και συμβουλές που διαλέγουμε επιλεκτικά, ανάλογα με την ψυχολογική μας κατάσταση. Συναισθηματικά δυσκολευόμαστε να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα από την πλάνη και ψάχνοντας τη λεπτομέρεια χάνουμε την ουσία, παραμένοντας μια δυσαρέσκεια.

Στις 13/9 στις 2:18 το πρωί κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Άρη το οποίο επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης, βγάζοντάς μας από την υποτονική κατάσταση στην οποία δεν υπήρχε δράση, παρά μόνο μια παθητική στάση αναμονής.

Η όψη όμως δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ τη γενικότερη καταστολή μας, αφού στις 4:46 το πρωί η αντίθεση με την Αφροδίτη διατηρεί μέσα μας την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις μας, ενώ παράλληλα δεν έχουμε τη δύναμη να αναλάβουμε πρωτοβουλίες.

Την εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ψυχολογική ανημποριά, έρχεται να ανατρέψει θεαματικά η είσοδος της Σελήνης στον Κριό στις 9:50 το πρωί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved